طرز تهیه شیرینی بادامی شکلاتی –
مواد لازم:
کره نرم شده در دمای محیط ………………225 گرم
شکر قهوه ای ………………………………100 گرم
وانیل…………………………………..یک چهارم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ……………………….. 2 عدد
آرد …………………………………..250 گرم
سفیده تخم مرغ …………………… 2 عدد
بادام پودر شده …………………….. 150گرم
شکلات …………………………….. 50 گرم
روش تهیه شیرینی بادامی شکلاتی:
کره و شکر قهوه ای رو با هم می زنیم تا صاف و یکدست شود ئبعد زرده های تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم مجددا” می زنیم تا مواد کاملا” مخلوط و یه کرم یکدست و یکنواخت بشه حالا آرد رو اضافه می کنیم خمیر رو به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس از خمیر کمی برداشته و گلوله میکنیم بعد در سفیده تخم مرغ و بعد در پودر بادام می غلطانیم شیرینی رو با فاصله در سینی فر بچینید و با کمک انگشت یا ابزار در وسط شیرینی ها حفره ای ایجاد کنید و در فر قرار دهید
دمای فر…………..180 درجه ساتیگراد
زمان پخت…………..15 دقیقه
بعد از پخت هم با شکلاتی که ذوب کردید حفره ی شیرینی ها رو پر کنید
نوش جانتان