مواد لازم :
1 پيمانه بادام خام
1 پيمانه شكر
15 گرم كره
3 /1 پيمانه آب
طرز تهیه:
1. در يك قابلمه كوچك نصف پيمانه شكر را با آب مخلوط كنيد. قابلمه را روي حرارت بگذاريد و دائم هم بزنيد تا شكر در آب به خوبي حل شود.
2. حالا بادامها را به اين محلول اضافه کرده، حرارت را زياد كنيد تا آب بخار شود و شكرها به بادامها چسبيده و آبنباتي شوند.
3. در اينجا حرارت را خاموش كرده، بادامهاي شكري را در الك ريخته و تكان دهيد تا شكرهاي اضافيشان گرفته شود، بعد بادامها را در سيني بريزيد تا خنك شوند.
4. در قابلمهاي ديگر باقيمانده شكر را با كره روي حرارت بگذاريد و دائم هم بزنيد تا شكر به صورت كارامل درآيد.وقتي مخلوط كشدار و كارامليرنگ شد، بادامهاي شيرين را به شكر كاراملي اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد.
5. مدت زمان حرارت به سليقه شما بستگي دارد، هر چه مدت زمان بيشتر باشد شكر حالت سوختهتري پيدا ميكند. وقتي رنگ بادام سوختهها به شكل دلخواه درآمد آنها را از حرارت برداريد و بلافاصله روي سينياي كه از قبل چرب كردهايد بريزيد و با كمك يك قاشق بادامها را از يكديگر جدا كنيد.
منبع : برترین ها