آخرین خبرها

طرز تهیه نان برنجی (مخصوص )کرمانشاهی

نان برنجی  شیرینی بسیار بسیار  خشمزه  کرمانشاهی است . که من هم خواستم طرز تهیه اش  را برای شما خوانندگان عزیز  بنویسم . امیدوارم لذت برده باشید ..

.مواد لازم

▪ آرد برنج نیم کیلو
▪ شکر ۲۰۰ گرم
▪ تخم مرغ ۱عدد
▪ کره یا روغن کرمانشاهی ۲۰۰ گرم
▪ گلاب نصف فنجان قهوه خوری
▪ زعفران آب شده یک قاشق مرباخوری
▪ خرفه یا سیاه دانه به مقدار لازم

nun berenji - طرز  تهیه نان برنجی  (مخصوص )کرمانشاهی
● طرز تهیه :
۱) ابتدا آرد برنج را الک می کنیم.
۲) آرد را با روغن مخلوط کرده و کمی آن را ورز می دهیم تا روغن در آرد حل شود.
۳) شکر را در نصف لیوان آب حل کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بصورت شربت درآید.
۴) بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه می کنیم.
۵) تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم.
۶) خمیر را مدت ۵ ساعت در جای مناسبی با دمای معتدل قرار می دهیم و روی آن با پارچه ی تمیزی می پوشانیم. خمیر را نباید در یخچال بگذاریم، ولی در گرما هم نباشد.
۷) بعد از ۵ ساعت آن را مجددا کمی ورز می دهیم و از خمیر، تکه هایی به صورت گردو درست می کنیم و در کف دستمان کمی پهن می کنیم.
۸) چند دانه خرفه (سیاه دانه) روی شیرینی ها می ریزیم و در سینی فر می چینیم.
۹) سینی حاوی شیرینی ها را در طبقه ی وسط فری که از قبل روشن کرده ایم و دمای آن ۱۷۰ درجه است، برای ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت قرار می دهیم.
این شیرینی را می توانید خارج از یخچال و در محل خنکی نگهداری کنید.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی امید شکری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *