آخرین خبرها

طرز تهیه نان شکوفه ای با مغز ژامبون

a134494221284102a 300x225 - طرز تهیه نان شکوفه ای با مغز ژامبون

مواد لازم نان شکوفه ای :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
خمیر نان معمولی با خمیز پیتزا
2 برگ
100 گرم / 250 کالری
ژامبون کوچک
به تعداد لازم
100 گرم / 107 کالری
کنجد
مقداری
100 گرم / 580 کالری
قالب گرد فلزی
کوچک
نامشخص

روش تهیه نان شکوفه ای :

*. ابتدا با قالب گرد کوچک خمر نان با پیتزا را ببرید.سپس یک لایه خمیر، یک لایه ژامبون و در انتها لایه آخر خمیر را می گذاریم.در این مرحله خمیر را به 4 قسمت و سپس هر قسمت را به دو قسمت دیگر تقسیم می کنیم ( مطالبق شکل ) در انتها هر قسمت را با دو انگشت یک پیچ کوچک می دهیم.

*. برای زیباتر شدن بهتر است پیچ های کنار هم برعکس یکدیگر باشند، یعنی یک به سمت راست و تکه کناری به سمت چپ برای خوش طعم شدن می توانید در انتها مقداری کنجد روی نان ریخته و آن را داخل فر یا مایکروویو بگذارید. زمانی که رویه خمیرتان طلایی شد، زمان پخت به اتمام رسیده است.

خواص کنجد :

*. مس به دلیل حضور در بسیاری از سیستم های آنزیمی ضد التهابی و آنتی اکسیدانی ، نقش مهمی در کاهش درد و رفع التهاب در بیماری های آرتریت روماتوئید دارد. علاوه بر آن در فعالیت نوعی آنزیم موثر است که برای اتصال کلاژن و الاستین مورد نیاز است. کلاژن و الاستین در ساختار، قدرت و قابلیت ارتجاع رگ های خونی، استخوان ها و مفاصل مهم هستند.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *