آخرین خبرها

طرز تهیه کنگر فرنگی با اسفناج

1zvbpfr - طرز تهیه کنگر فرنگی با اسفناج 

مواد لازم:

2 فنجان پنیر پارمسان

280 گرم اسفناج خرد شده

400 گرم  قلب کنگر فرنگی، خشک و خرد شده

2/3 فنجان خامه ترش

پنیر خامه ای 1 فنجان

1/3 فنجان سس مایونز

2 قاشق چای خوری سیر، خرد شده

 

طرز تهیه:

ابتدا فر را با 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم.

سپس پنیر پارمسان، اسفناج، و قلب کنگر فرنگی را با هم مخلوط می کنیم.

در ادامه مواد باقی مانده را با هم به خوبی مخلوط کرده و به ترکیب قبلی اضافه می کنیم.

خوب حالا آن ها را به مدت 20 الی 30 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.

خوب دیگه غذا حاضر شده می تونیم آن را با کراکر یا نون تست صرف کنیم.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی نرگس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *