مواد لازم:
2 فنجان پنیر پارمسان
280 گرم اسفناج خرد شده
400 گرم قلب کنگر فرنگی، خشک و خرد شده
2/3 فنجان خامه ترش
پنیر خامه ای 1 فنجان
1/3 فنجان سس مایونز
2 قاشق چای خوری سیر، خرد شده
طرز تهیه:
ابتدا فر را با 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم.
سپس پنیر پارمسان، اسفناج، و قلب کنگر فرنگی را با هم مخلوط می کنیم.
در ادامه مواد باقی مانده را با هم به خوبی مخلوط کرده و به ترکیب قبلی اضافه می کنیم.
خوب حالا آن ها را به مدت 20 الی 30 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.
خوب دیگه غذا حاضر شده می تونیم آن را با کراکر یا نون تست صرف کنیم.