آخرین خبرها

طرز تهیه ی املت چینی

393180 983 300x199 - طرز تهیه ی املت چینی

مواد لازم:

لوبیا سبز: 50 گرم
جوانه گندم یا سویا: 50 گرم
پیازچه، خرد شده: يك عدد
فلفل چیلی قرمز، خرده شده: يك عدد
زنجبیل، رنده شده: یک تکه
سیر، له شده: يك حبه
تخم مرغ: 4 عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم

آشنایی با روش تهیه املت چینی

روش پخت:

1. لوبیاسبز‌ها را در کاسه‌ای بریزید و روی آن‌ها آب جوش بریزید. بگذارید 3 دقیقه بماند و سپس آب آنها را بگیرید. بعد زیر آب سرد آن‌ها را آبکشی کنید.

2. لوبیاسبز، جوانه‌ها، پیاز و فلفل‌ها را در کاسه‌ای مخلوط کنید.

3. زنجبیل، سیر و یک قاشق غذاخوری آب داغ را ظرفی مخلوط کنید.

4. تخم‌مرغ‌ها را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد در کاسه‌ای بزنید و به آن فلفل سیاه بزنید.

5. یک ماهیتابه چینی را روی شعله متوسط داغ کنید. روغن بریزید و نیمی از مخلوط تخم‌مرغ را داخل آن بریزید. حدود 30 ثانیه آن را حرارت دهید تا سفت شود. سپس املت را در بشقابی بگذارید و روی آن درپوش بگذارید تا گرم بماند. همین کار را برای بقیه مخلوط تخم‌مرغ انجام دهید.

6. مخلوط لوبیاسبز را روی هر نیمه املت بریزید. سپس آن‌ها را از وسط تا بزنید تا مواد داخل آنها بیرون نریزید. روی آن‌ها سس بریزید و سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *