آخرین خبرها

طرز تهیه ی بیسکویت خامه ای

482606 841 250x300 - طرز تهیه ی بیسکویت خامه ای

• زمان تهیه: 90 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

• یک بسته پودر مخصوص بیسکویت شکری
• ربع فنجان آرد
• 100 گرم پنیر خامه ای با طعم توت فرنگی
• 2 قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
• 1 عدد تخم مرغ
• رنگ غذای صورتی
• دانه های شکلاتی برای تزئین بیسکویت ها

دستور تهیه

1. فر را بگذارید در دمای 375 درجه فارنهایت داغ شود. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید.

2. در کاسه ای پودر بیسکویت، آرد، پنیر خامه نرم شده، پوست لیموی رنده شده و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید. سپس رنگ غذا را به آن اضافه کنید تا رنگ دلخواهتان را بگیرد. حالا خمیر را به ضخامت نیم سانت روی سطحی پهن کنید که قبلاً رویش آرد پاشیده اید. حالا با کاتر یا قالب قلبی شکل، روی خمیر قالب بزنید. حالا این قلب ها را با فاصله سانتیمتری روی سینی فر بگذارید. روی آنها را آنطور که دوست دارید با دانه های شکلاتی تزئین کنید.

3. حدود 7 تا 9 دقیقه در فر بگذارید بپزد تا رنگ کناره های بیسکویت ها طلایی روشن شود. سپس آنها را از فر درآورده و بگذارید سرد شوند. حداقل 15 دقیقه بگذارید سرد شوند تا بتوانید آنها را سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *