آخرین خبرها

طرز تهیه ی رول مرغ و ژامبون

files recipes rolletcbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4 200x300 - طرز تهیه ی رول مرغ و ژامبون

مواد لازم
فیله‌‌مرغ4 عدد (200 گرم)
سیر (کوبیده )2 عدد (10 گرم)
ادویه کارینصف قاشق چایخوری
روغن زیتون1 قاشق سوپخوری (15 میلی‌لیتر)
پیازچه (ریزشده)4 عدد (32 گرم)
نمک و فلفل‌به مقدار لازم
ژامبون گوشت4 ورق (160 گرم)
آرد سفیدبه مقدار لازم
تخم‌مرغ1 عدد
شیر2 قاشق سوپخوری
روغن‌مایع (سرخ‌کردنی)به مقدار لازم

طرز تهیه
روش تهیه:

فیله‌مرغ را با بیفتک‌کوب بکوبید تا سطح آن صاف و کمی پهن شود. سپس با مخلوط سیر ، ادویه‌کاری ، روغن زیتون ، پیازچه ، نمک و فلفل آغشته کنید. ژامبون گوشت را به صورت رول درآورید و روی فیله‌مرغ قرار دهید و فیله‌مرغ را به دور آن بپیچید تا به صورت رولت درآید. رولت‌ها را در آرد سفید بغلطانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود. تخم‌مرغ ، شیر ، نمک و فلفل را مخلوط و با چنگال بزنید. رولت‌ها را به تخم‌مرغ آغشته کنید و دوباره در آرد بغلطانید. روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. رولت‌ها را در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا” پخته و طلایی شود. سپس به قطعات کوچک‌تر برش دهید. در ظرف مورد نظر بچینید و با کاهو تزئینی قرمز و سبز ، کلم سفید و فلفل‌های رنگی به دلخواه تزئین کنید.

منبع : ساناز سانیا

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *