مواد لازم
فیلهمرغ4 عدد (200 گرم)
سیر (کوبیده )2 عدد (10 گرم)
ادویه کارینصف قاشق چایخوری
روغن زیتون1 قاشق سوپخوری (15 میلیلیتر)
پیازچه (ریزشده)4 عدد (32 گرم)
نمک و فلفلبه مقدار لازم
ژامبون گوشت4 ورق (160 گرم)
آرد سفیدبه مقدار لازم
تخممرغ1 عدد
شیر2 قاشق سوپخوری
روغنمایع (سرخکردنی)به مقدار لازم
طرز تهیه
روش تهیه:
فیلهمرغ را با بیفتککوب بکوبید تا سطح آن صاف و کمی پهن شود. سپس با مخلوط سیر ، ادویهکاری ، روغن زیتون ، پیازچه ، نمک و فلفل آغشته کنید. ژامبون گوشت را به صورت رول درآورید و روی فیلهمرغ قرار دهید و فیلهمرغ را به دور آن بپیچید تا به صورت رولت درآید. رولتها را در آرد سفید بغلطانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود. تخممرغ ، شیر ، نمک و فلفل را مخلوط و با چنگال بزنید. رولتها را به تخممرغ آغشته کنید و دوباره در آرد بغلطانید. روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. رولتها را در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا” پخته و طلایی شود. سپس به قطعات کوچکتر برش دهید. در ظرف مورد نظر بچینید و با کاهو تزئینی قرمز و سبز ، کلم سفید و فلفلهای رنگی به دلخواه تزئین کنید.
منبع : ساناز سانیا