آخرین خبرها

طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل

ماهی با طعم زنجبیل

Ginger Glazed Mahi Mahi - طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل

این ماهی زنجبیلی سرشار از طعم و مزه‌ است، تلفیقی از طعم‌های شیرین و تند. ۳۰ دقیقه زمان برای آماده سازی مواد نیاز دارید که ۲۰ دقیقه از آن به خواباندن ماهی‌ها در مخلوطی از چاشنی‌ها اختصاص دارد. دستور پخت این خوراک بسیار ساده و فوری اما دلچسب و لذیذ است. شک نکنید عاشقش می‌شوید!

همچنین بخوانید :10 خاصیت شگفت انگیز زنجبیل

مواد لازم مخصوص ۴ نفر:
۳ قاشق سوپ‌خوری عسل
۳ قاشق سوپ‌خوری سس سویا
۳ قاشق سوپ‌خوری سرکه بالزامیک
۱ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
۱ حبه سیر له‌شده جهت مزه‌دار کردن
۲ قاشق چای‌خوری روغن زیتون
۴ تکه (معادل ۲۰۰ گرم) فیله ماهی
نمک و فلفل جهت مزه‌دار کردن
۱ قاشق سوپ‌خوری روغن گیاهی
لیست را چک کنید تا موردی از قلم نیفتد

آماده‌سازی مواد ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲ دقیقه
آماده‌سازی مواد تا سرو: ۳۷ دقیقه
طرز تهیه:
در یک ظرف شیشه‌ای کم‌عمق عسل، سس سویا، سرکه بالزامیک، زنجبیل، سیر و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. به تکه‌های ماهی نمک و فلفل زده و داخل ظرف قرار دهید. اگر فیله‌های ماهی با پوست هستند به طرفی که دارای پوست هستند درون مواد بخوابانید. درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا ماهی‌های مواد زده شده به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت کنند.

روغن را درون ماهی‌تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. ماهی‌ها را از ظرف خارج کنید و مخلوط موادی را که ماهی را آن خوابانده بودید را نگه‌دارید. هر طرف ماهی‌ها را برای مدت ۴ تا ۶ دقیقه سرخ کنید، هر طرف را فقط یک‌بار برگردانید تا خوب سرخ شوند و با چنگال امتحان کنید تا مطمئن شوید که پخته‌اند. فیله‌های ماهی‌ را از ماهی‌تابه خارج کنید و در سینی مخصوص سرو قرار دهید و گرم نگه دارید.

موادی که ماهی را در آن خوابانده بودید بردارید و در ماهی‌تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد قوام بیاید و لعاب بیندازد. مواد قوام آمده را با قاشق برداشته و روی ماهی‌ها بریزید و فورا سرو کنید.

ارزش غذایی این خوراک در تمامی موادی که ماهی را در آن خوابانده بودیم نهفته است، البته بستگی به زمان مخلوط شدن مواد، ترکیبات، روش پخت و میزان مصرف این مواد دارد.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *