آخرین خبرها

طرز تهیه ی سالاد هندوانه و پنیر فِتا

سالاد هندوانه و پنیر فِتا

watermelon 300x200 - طرز تهیه ی سالاد هندوانه و پنیر فِتا

 

این سالاد گیاهیِ خوش رنگ و خوشمزه یک راه فوق‌العاده برای لذت بردن از هندوانه است – پنیر فتا به طرز بی‌نظیری با هندوانه سوخته و پیاز قرمز ترکیب می شود.

مواد لازم برای 4 نفر
4 (نزدیک به 400 گرم) قاچ هندوانه، بدون هسته
یک پیاز قرمز کوچک، بدون پوست، قاچ قاچ شده، ریشه آن دست نخورده باشد
روغن زیتون
دو قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون extra virgin
یک قاشق سوپ‌خوری سرکه بالزامیک
125گرم (1/2 لیوان) پنیر فتا
دو قاشق سوپ‌خوری مغز پسته، خرد شده
برگ‌های تازه جعفری، برای سرو کردن
دستورالعمل
قدم اول: یک قابلمه روغن زده را روی حرارت زیاد بگذارید. هر طرف قاچ‌های هندوانه را برای یک دقیقه بپزید، یا تا زمانی که کمی سیاه شدند. آنها را به یک ظرف منتل کنید. پیاز قرمز را به قابلمه اضافه کنید. روی آن روغن زیتون بپاشید. دو طرف آنها را برای 10 دقیقه بپزید یا تا زمینی که سیاه شدند.

قدم دوم: روغن زیتون اکسترا ویرژین و سرکه را در یک ظرف کوچک ترکیب کنید. به آن فلفل اضافه کنید.

قدم سوم: هندوانه، زیتون، فتا، پسته و جعفری را در یک ظرف به سلیقه خود بگذارید. با سس روی آن را بپوشانید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *