سوسيس، سير و فلفل
چي لازم دارم؟
گوشت چرخ كرده چرب: 500 گرم
سير: 3 حبه، رنده شده
فلفل سياه: یک قاشق غذاخوري
فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوري
نمك: به ميزان لازم
پيازچه ريز شده: به مقدار دلخواه
سركه: 2 قاشق غذاخوري
پودر نشاسته: 2 قاشق غذاخوري
شيرخشك: 2 قاشق غذاخوري
پودرپياز: 2 قاشق غذاخوري
بيكينگ پودر: یک قاشق چايخوري
تخممرغ: یک عدد
وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتیمتر
قيف يكبار مصرف: یک عدد
چطور بپزم؟
1- همه مواد بالا را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط كرده و ورز ميدهيم.
2- مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم.
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان
باشد.
4- سوسيسها را به مدت 25دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم.
فوت كوزهگري: ميتوانيم بهجاي سركه از یک قاشق غذاخوری پودر پاپ ريكا استفاده كرد که بسيار خوشمزه ميشود.
منبع : برترین ها