سوسيس ماهي
چي لازم دارم؟
فيله ماهي: 300 گرم، چرخ شده
شوید تازه: 3 قاشق غذاخوری، خرد شده
شيرخشك: 2 قاشق غذاخوری
تخممرغ: یک عدد
سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاري: 3 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
نمك و فلفل: به ميزان لازم
وكيوم سوسيس: یک متر در 5 سانتیمتر
قيف يكبار مصرف: یک عدد
چطور بپزم؟
1- تمام مواد را خوب مخلوط كرده و هم ميزنيم.
2- از مواد تهيه شده در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم.
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود، سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس به دلخواه خودتان باشد.
4- سوسيسها را به مدت 15دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وكيوم را جدا كرده، سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم.
فوت كوزهگري: بهجاي آبليمو ميتوان از يك قاشق سركه استفاده كرد و ميتوان دو قاشق غذاخوري پيازچه ريز شده هم استفاده كرد.
منبع : برترین ها