تعداد: 3نفر
مواد لازم
• 3عدد سيبزميني متوسط
• يكعدد تخممرغ
• 2قاشق غذاخوري ذرت پخته
• 2قاشق غذاخوري برگ كرفس ساطوري
• 2قاشق غذاخوري جعفري ساطوري
• 3قاشق غذاخوري كنجد خام
• 3قاشق غذاخوري روغن سرخكردني
• نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
1. سيبزمينيها را پوست بكنيد و با كمي نمك آنها را در مقداري آب بپزيد. پس از پخت، آنها را له و با فلفل و يك عدد زرده تخممرغ، خوب ورز دهيد.
2. ذرت، برگ كرفس و جعفري را با هم مخلوط كنيد. بهاندازه يك گردو سيبزميني كف دستتان بگذاريد و كمي از سبزيجات مخلوطتان را بين آن قرار دهيد. لبههاي سيبزميني را به شكل توپ به هم برسانيد. اين توپها را ابتدا داخل سفيد تخممرغ و سپس در كنجد خام بغلتانيد و سرخ كنيد.
منبع : برترین ها