مواد لازم
• 40 گرم آرد برنج
• 80 گرم گلاب
• 100 گرم شکر
• نیم کیلو گرم شیر
طرز تهیه
1. دو قاشق غذاخوری آرد برنج (40 گرم) را با شش قاشق غذاخوری شکر (100 گرم) مخلوط کرده، دو لیوان شیر سرد (نیم کیلوگرم) را به آن اضافه کرده، هم میزنیم. سپس آن را روی شعله متوسط گذاشته، مرتب هم میزنیم تا قوام آید.
2. یک سوم لیوان گلاب (80 گرم) را اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه یکدست شده، فرنی سفید آماده شود. آن را در ظرف پذیرایی کشیده، سرد یا گرم مصرف میکنیم.
3. برای تهیه فرنی زعفرانی، یک قاشق غذاخوری زعفران آب کرده غلیظ را به یک لیوان فرنی سفید داغ اضافه کرده، هم میزنیم و در ظرف پذیرایی میکشیم.
4. برای تهیه فرنی نسکافه ای، یک قاشق غذاخوری نسکافه را در یک قاشق غذاخوری آب جوش حل کرده، به یک لیوان فرنی سفید داغ اضافه کرده، هم میزنیم تا فرنی نسکافه ای آماده پذیرایی شود.
5. برای تهیه فرنی کاکائویی، یک قاشق مرباخوری کاکائو را در یک قاشق غذاخوری آب جوش حل کرده، به یک لیوان فرنی سفید داغ اضافه کرده، هم میزنیم تا فرنی کاکائویی آماده پذیرایی شود.
منبع : برترین ها