مواد لازم (12 – 13 عدد)
سينه مرغ: 300 گرم
روغن مايع: چهار قاشق سوپخوري
نمك: نصف قاشق چايخوري
پودر فلفل: 1/4 قاشق چايخوري
پودر زنجبيل: 1/4 قاشق چايخوري
پياز خرد شده: نصف پيمانه
كلم بروكلي: يك پيمانه
ذرت: نصف پيمانه
هويج خرد شده: نصف پيمانه
سير: سه حبه
نان بروتشن: 12 تا 13 عدد
مواد لازم براي سس بشامل
كره: 80 گرم
پياز ريز رنده شده: سه قاشق سوپخوري
آرد: سه قاشق سوپخوري
شير: يك و نيم پيمانه
نمك: نصف قاشق چايخوري
پودر جوزهندي: 1/4 قاشق چايخوري
طرز تهیه
اردورهای گرم برای روزهای سرد
سينه مرغ را مكعبي ريز خرد نموده و با دو قاشق غذاخوري روغن مايع، نمك، فلفل و زنجبيل مخلوط ميكنيم و دو ساعت در يخچال ميگذاريم تا مزهدار شود. پياز را با مابقي روغن مخلوط كرده و در مايكروويو با قدرت 100 درصد شش دقيقه، بدون درپوش زمان ميدهيم تا تفت بخورد. مرغ مزهدار شده را افزوده و شش تا هشت دقيقه با همان قدرت زمان ميدهيم. در ظرفي كلم بروكلي خرد شده را با آبجوش، نمك و با درپوش در مايكروويو با قدرت 100 درصد هفت دقيقه زمان ميدهيم تا بپزد، سپس آبكش ميكنيم. ذرت را با آبجوش در ظرفی با درپوش با قدرت 100 درصد سه دقيقه پخته و آبكش مينماييم. هويج را با قدرت 100 درصد با درپوش و پنج دقيقه پخته و بعد آبكش ميكنيم. مواد پخته شده را به همراه سيرهاي خرد شده به مرغ اضافه كرده، چهار تا شش دقيقه با همان قدرت زمان ميدهيم تا تفت بخورند.
طرز تهيه سس
كره را در ظرفي با قدرت 20 درصد، دو دقيقه زمان ميدهيم تا آب شود. پياز را اضافه كرده و دو دقيقه با قدرت 100 درصد زمان ميدهيم تا تفت بخورد، سپس آرد را افزوده و دو دقيقه با همان قدرت زمان ميدهيم تا آرد تفت خورده و بوي خامي آن گرفته شود. شير را اضافه كرده، خوب مخلوط ميكنيم و با همان قدرت 100 درصد چهار دقيقه زمان ميدهيم تا غلظت پيدا كند، (مابين كار يك بار مواد را هم ميزنيم) سپس به سس نمك و جوزهندي ميافزاييم. به مواد درون كاپها سس را افزوده و چهار دقيقه با قدرت 60 درصد زمان ميدهيم تا مواد با هم مخلوط شده و گرم شوند، سپس درون نانها كه از سر برش خورده و داخل آن خالي شده را با مواد پر كرده و داغ سرو ميكنيم.
منبع : برترین ها