تکههای سیبزمینی شیرین با سس
مواد لازم برای چهار نفر
سه عدد سیب زمینی شیرین، بریده شده در ورقههای 2 سانتی
2 قاشق چایخوری شکر قهوهای
2 قاشق چایخوری زنجبیل پودر شده
روغن زیتون
1/3 لیوان (90 گرم) ماست کم چرب
یک قاشق سوپخوری برگ پونۀ کوهی
دستورالعمل
قدم اول: فر را روی 180 درجۀ سانتیگراد تنظیم کنید. سیبزمینی شیرین را در یک قابلمۀ آب جوش برای 5 دقیقه بپزید. بگذارید آب آن خوب برود.
قدم دوم: شکر قهوهای و زنجبیل را در یک کاسه مخلوط کنید. سیبزمینی شیرین را بروی یک سینی پخت و پز قرار داده و روغن زیتون را روی آن بپاشید. سپس ترکیب شکر قهوهای را روی آن بریزید. برای 30 تا 40 دقیقه بپزید (یا تا زمانی که طلایی شدند).
قدم سوم: ورقههای سیبزمینی شیرین را با مقداری ماست و برگ پونۀ کوهی بپوشانید.
منبع : آلامتو