آخرین خبرها

طرز تهیه ترشی اشتها آور هفت بیجار

طرز تهیه ترشی اشتها آورهفت بیجار: ترشی هفت بیجار از جمله ترشی های مخصوص فصل سرما است .ترشی هفت بیجار از طرفداران بسیار زیادی برخوردار است و این ترشی خوشمزه روی اکثر سفرهای ایرانی بعنوان اشتها اور قرار دارد اگر تمایل به دانستن مواد اولیه و طرز تهیه ترشی هفت بیجار دارید با دانشنامه تی تیل همراه باشید.

هفت بیجار - طرز تهیه ترشی اشتها آور هفت بیجار
طرز تهیه ترشی هفت بیجار

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

مواد لازم جهت ترشی هفت بیجار

سبزیجات ریز شده : 4 لیوان ( ازهرنوع سبزی میتوانید استفاده کنید به جز ریحان و تره )

هویج ریز شده : 2 عدد

گوجه فرنگی ترشی ( گوجه های بسیار ریزالبته اگه تونستید پیدا کنید! درغیر این صورت حذفش هم بکنید هیچ اتفاقی نمیفته ) : نیم کیلو

فلفل سبز تند ریز شده : 2 عدد

گل کلم سفید ریز شده :2 لیوان ( گل کلم رو به صورت گلهای خیلی ریز خرد کنید

کلم برگ سفید ریز شده : یک لیوان

سیب ترش ریز شده : 2 عدد

بادمجان قلمی ریز شده : 4 عدد

سیر ریز شده : نصف لیوان

خیار ریز شده : 3 عدد

سرکه : به میزان لاز م

نمک : 3 قاشق غذا خوری

ادویه ترشی : 2 قاشق غذا خوری ( من بدون ادویه درست میکنم ، شما هم میتونید اگه دوست داشتید ادویه رو حذف کنید )

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

نکته اول اینه که همه مواد باید ریز خرد شده باشند ، بعضی از افراد ترجیح میدهند که هویج و بادمجان را با سرکه بپزند که البته من هم این روش را ترجیح میدهم برای این کار هویج و بادمجان را درقابلمه ریخته ، یک لیوان سرکه ویک لیوان آب روی آن ریخته و اجازه دهید بپزد ، این کاررا میتوانید با جوشانده برگ کرفس هم انجام دهید ؛ درهردوحال بعد از پخت باید ابکش کرده و آبش را دور بریزید ، چون مواد ریز خرد شده اند خیلی سریع می پزند .

همه مواد رو خوب شسته ، خشک کنید و سپس با هم مخلوط کنید ، در ظرف ترشی لا به لا ازمواد و نمک ریخته ( نمک رو میتونید کم یا زیادتر کنید چون کاملا سلیقه ایست ، اگه ترشی کم نمک شد مهم نیست میتونید درهرمرحله بهش نمک اضافه کنید و لی مواظب باشید شور نشود ) بعد سرکه را روی مواد بریزید تا جائی که کاملا ظرف پرشود ، اگر سرکه حاضری استفاده میکنید برای اینکه زیاد غلیظ نشود میتوانید با کمی آب رقیق کنید دراین صورت بهتر است سرکه و آب را بجوشانید و بعد ازخنک شدن روی ترشی بریزید اما اگرسرکه را درمنزل تهیه کرده اید معمولا سرکه های منزل زیاد غلیظ نیستند ونیازی به رقیق کردن ندارند

این ترشی درفصل تابستان بعد از یک هفته و درفصل زمستان بعد ازیکماه آماده سرو است . اگر مایل باشید ترشی شما تند تر باشد میتوانید چند عدد فلفل سبز تند را هم به صورت درسته داخل ترشی ریخته و بعد از جا افتادن ترشی انها را دور بریزید.

این ترشی دستور های زیادی برای تهیه دارد لذا در اینجا ما روش سنتی و اصیل آنرا بیان نمودیم .منتظر نظرات و انتقادات شما هستیم.با تشکر

منبع : دانشنامه تی تیل            طرز تهیه ترشی هفت بیجار

5/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

2 نظر

  1. به جای سرکه و آبلیمو چه می توان استفاده کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *