چی لازم دارم؟
لوبیا سبز: نیم کیلو
سیر: سه حبه
فلفل قرمز: کمی
سیب زمینی: دو عدد
گوجهفرنگی: سه عدد
جعفری و گشنیز: کمی
روغنزیتون: دو قاشق غذاخوری
نمک و شکر: کمی
چطور بپزم؟
– لوبیاها را سالم در آب جوش بریزید و صبر کنید تا خوب بپزند و بعد آنها را آبکش کنید. در ظرفی دیگر سیر، فلفل کبابی خرد شده یا پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. یک قاشق روغنزیتون به آن اضافه کنید و مواد را تفت بدهید. گوجهفرنگی را رنده یا خرد کرده و به مخلوط سیر و فلفل اضافه کنید. پس ازتفت دادن سیبزمینی ها و لوبیای پخته شده و اضافه کردن شان به غذا صبر کنید تا کمی که آب خوراکتان کم شده و جعفری، گشنیز، نمک و شکر را هم به مخلوط اضافه کرده و بگذارید جا بیفتد.
فوت کوزهگری
برای تهیه این غذا لوبیاهای تازه و نازک را انتخاب کنید تا خوراک شما خوشمزهتر شود. اگر میخواهید آن را به عنوان یک غذای کامل میل کنید، بد نیست گوشت چرخ کرده را هم سرخ کنید و به خوراک اضافه کنید.
منبع : برترین ها