مرغ مغزپخت شده با سس بالزامیک
طبخ این مرغ به نوعی است که هم با برنج و هم با پاستا میتوان آن را سرو کرد. لوبیا سبز نیز غذای جانبی لذیذی برای این مرغ به حساب میآید.
مواد اولیه مخصوص ۶ نفر:
۶ تکه سینه مرغ پوستکنده، بدون استخوان
۱ قاشق چایخوری پودرسیر
فلفل سائیده شده برای طعم و نمک
۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز ریز خردشده
۱ قوطی (معادل ۴۰۰ گرم) گوجهفرنگی ریز خردشده
1/2 فنجان سرکه بالزامیک
۱ قاشق چایخوری ریحان خشک شده
۱ قاشق چایخوری ارگانو(پونه کوهی) خشک شده
۱ قاشق چایخوری رزماری خشک شده
1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک شده
لیست خرید را چک کنید تا موردی را از قلم نیفتد.
آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
آماده سازی مواد تا سرو: ۳۵ دقیقه
طرز تهیه :
پودر سیر و فلفل را به دو طرف سینههای مرغ کاملا بمالید تا مرغها طعمدار شوند.
روغن زیتون را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید؛ مرغ طعمدار شده را درون قابلمه ریخته و برای مدت ۳ تا ۴ دقیقه هر طرف آن را سرخ کنید تا رنگ آنها قهوهای شود. سپس پیازها را اضافه کنید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود.
گوجه فرنگیهای خرد شده را درون قابلمه بریزید و با سرکه بالزامیک مرغها را بپوشانید؛ جهت طعمدار کردن مواد ریحان، ارگانو، رزماری و آویشن را اضافه نمائید. اجازه دهید مرغها درون مواد به آرامی جوش بخورد تا کاملا پخته شود و درون آنها صورتی نماند، در عین حال سرکه به خورد مواد برود که چیزی در حدود ۱۵ دقیقه زمان کافیست.
منبع : آلامتو