آخرین خبرها

طرز تهیه ی مرغ مغزپخت شده با سس بالزامیک

مرغ مغزپخت شده با سس بالزامیک

Braised Balsamic Chicken - طرز تهیه ی مرغ مغزپخت شده با سس بالزامیک

طبخ این مرغ به نوعی است که هم با برنج و هم با پاستا می‌توان آن را سرو کرد. لوبیا سبز نیز غذای جانبی لذیذی برای این مرغ به حساب می‌آید.

مواد اولیه مخصوص ۶ نفر:
۶ تکه سینه مرغ پوست‌کنده، بدون استخوان
۱ قاشق چایخوری پودرسیر
فلفل سائیده شده برای طعم و نمک
۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز ریز خردشده
۱ قوطی (معادل ۴۰۰ گرم) گوجه‌فرنگی ریز خردشده
1/2 فنجان سرکه بالزامیک
۱ قاشق چایخوری ریحان خشک شده
۱ قاشق چایخوری ارگانو(پونه کوهی) خشک شده
۱ قاشق چایخوری رزماری خشک شده
1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک شده
لیست خرید را چک کنید تا موردی را از قلم نیفتد.

آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۵ دقیقه

آماده سازی مواد تا سرو: ۳۵ دقیقه

طرز تهیه :
پودر سیر و فلفل را به دو طرف سینه‌های مرغ کاملا بمالید تا مرغ‌ها طعم‌دار شوند.

روغن زیتون را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید؛ مرغ طعم‌دار شده را درون قابلمه ریخته و برای مدت ۳ تا ۴ دقیقه هر طرف آن را سرخ کنید تا رنگ آن‌ها قهوه‌ای شود. سپس پیازها را اضافه کنید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود.

گوجه فرنگی‌های خرد شده را درون قابلمه بریزید و با سرکه بالزامیک مرغ‌ها را بپوشانید؛ جهت طعم‌دار کردن مواد ریحان، ارگانو، رزماری و آویشن را اضافه نمائید. اجازه دهید مرغ‌ها درون مواد به آرامی جوش بخورد تا کاملا پخته شود و درون آنها صورتی نماند، در عین حال سرکه به خورد مواد برود که چیزی در حدود ۱۵ دقیقه زمان کافیست.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *