مواد لازم:
مناسب برای 8 نفر
گوشت چرخ شده گوساله : نیم کیلو
پیاز خرد شده : یک پیمانه
فلفل دلمه خرد شده : یک پیمانه
پپرونی درشت خرد شده : 100 گرم
سس پیتزا :450 میلی لیتر
کنسرو قارچ خرد شده و آب گرفته : یک قوطی
پودر رازیانه : 1/2 قاشق چایخوری
پودر آویشن :1/2 قاشق چایخوری
پودر نعناع : 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : یک پیمانه
روغن مایع : یک قاشق سوپخوری
آرد : یک پیمانه
پنیر نازک ورقه شده مثل موزارلا : 450 گرم
پنیر پارمسان رنده شده : 1/4 پیمانه
پیتزا کالزونه
دستور پخت:
1- گوشت، پیاز و فلفل را در یک قابلمه بزرگ بریزید، روی حرارت کم قرار دهید به طوری که آب بیاندازد.
2- آن را با حرارت متوسط در حدی بپزید که گوشت قهوهای رنگ و سبزیجات نرم شوند.
3- پپرونی، سس پیتزا، قارچ و پودر سبزیجات معطر را مخلوط و به مایه گوشت اضافه کنید.
4- درب ظرف را کنار بگذارید تا محتوی قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و گاهی محتویات ظرف را به هم بزنید.
5- برای روی پیتزا، در کاسه کوچکی تخم مرغها، شیر و روغن را مخلوط و با همزن برقی به مدت یک دقیقه به هم بزنید؛ آرد را اضافه کنید و به هم زدن را ادامه دهید تا مایه یک نواختی حاصل شود.
6- یک ظرف مستطیل شکل پیرکس را در اندازه مناسب انتخاب، کف و اطراف آن را چرب کنید.
7- مایه گوشت را داخل ظرف بریزید، ورقههای پنیر را روی آن بچینید.
8- مایه آرد و تخم مرغ را به طور یکنواخت روی آن بریزید تا تمام مواد زیر خود را بپوشاند.
9- پنیر رنده شده را روی آن بپاشید.
10- ظرف را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) قرار دهید تا روی آن پف کرده و طلایی شود. بلافاصله پس از تهیه سرو کنید.
منبع : برترین ها