آخرین خبرها

طرز تهیه ی پیتزا کالزونه

405694 682 300x225 - طرز تهیه ی پیتزا کالزونه

مواد لازم:

مناسب برای 8 نفر

گوشت چرخ شده گوساله : نیم کیلو
پیاز خرد شده : یک پیمانه
فلفل دلمه خرد شده : یک پیمانه
پپرونی درشت خرد شده : 100 گرم
سس پیتزا :450 میلی لیتر
کنسرو قارچ خرد شده و آب گرفته : یک قوطی
پودر رازیانه : 1/2 قاشق چایخوری
پودر آویشن :1/2 قاشق چایخوری
پودر نعناع : 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : یک پیمانه
روغن مایع : یک قاشق سوپخوری
آرد : یک پیمانه
پنیر نازک ورقه شده مثل موزارلا : 450 گرم
پنیر پارمسان رنده شده : 1/4 پیمانه

پیتزا کالزونه

دستور پخت:

1- گوشت، پیاز و فلفل را در یک قابلمه بزرگ بریزید، روی حرارت کم قرار دهید به طوری که آب بیاندازد.

2- آن را با حرارت متوسط در حدی بپزید که گوشت قهوه‌ای رنگ و سبزیجات نرم شوند.

3- پپرونی، سس پیتزا، قارچ و پودر سبزیجات معطر را مخلوط و به مایه گوشت اضافه کنید.

4- درب ظرف را کنار بگذارید تا محتوی قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و گاهی محتویات ظرف را به هم بزنید.

5- برای روی پیتزا، در کاسه کوچکی تخم مرغ‌ها، شیر و روغن را مخلوط و با همزن برقی به مدت یک دقیقه به هم بزنید؛ آرد را اضافه کنید و به هم زدن را ادامه دهید تا مایه یک نواختی حاصل شود.

6- یک ظرف مستطیل شکل پیرکس را در اندازه مناسب انتخاب، کف و اطراف آن را چرب کنید.

7- مایه گوشت را داخل ظرف بریزید، ورقه‌های پنیر را روی آن بچینید.

8- مایه آرد و تخم مرغ را به طور یکنواخت روی آن بریزید تا تمام مواد زیر خود را بپوشاند.

9- پنیر رنده شده را روی آن بپاشید.

10- ظرف را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) قرار دهید تا روی آن پف کرده و طلایی شود. بلافاصله پس از تهیه سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *