اگر به دلیل صرفه جویی یا هر دلیل دیگری، نمیخواهیم با یک بار مصرف کردن روغن آن را دور بریزیم، در این صورت چه کار باید بکنیم؟ به نکتههای زیر دقت کنید:
1 – به محض اتمام سرخ کردن، حرارت را خاموش کنید.
2 – اجازه بدهید تا روغن سرد بشود.
3 – وقتی روغن سرد شد، آن را از صافی ریز عبور دهید و تصفیه کنید. سپس در ظرف شیشهای بریزید و در ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود. از مخلوط کردن این روغن با روغن تازه خودداری کنید.
4 – این ظرف را در جای تاریک، ترجیحا در یخچال نگه داری کنید.
این روغن در یخچال ممکن است ظاهر ابرمانند پیدا کند که این حالت باید با خارج کردن آن از یخچال برطرف شود.
5 – با بروز نشانههای زیر روغن را دور بریزید: دیدن کف روی سطح روغن، تیره شدن روغن، بوی نامطبوع، عدم تشکیل حباب روی روغن، هنگامی که ماده غذایی را به داخل آن میاندازید و آخرین مورد اینکه، غیر روان بودن روغن، هنگام ریختن آن در ظرف.
البته با رعایت این نکتهها میتوانید غذاهای سرخ کرده سالم تری تهیه کنید، اما همیشه به یاد داشته باشید که «سرخ نکردن از سرخ کردن بهتر است.»