آخرین خبرها

یووئیت

التهاب مجرای یووه آ  که با واژه ی یووئیت تعریف می شود که می تواند عنبیه، اجسام مژگانی و نیز مشیمیه را در بر گیرد و به دو نوع گرانولوماتوز، غیر گرانولوماتوز تقسیم بندی می شود .

eye 300x187 - یووئیت
گرانولوماتوز  به صورت تدریجی به وجود می اید و از علائم ان میتوان گفت که شخص از نور می ترسدو درد خفیفی متحمل می شود، رسوبات قرنیه به میزان زیاد و خاکستری رنگ هستند، احتقان عروق ملتحمه، کدورت در مایع زجاجیه، التهاب شبکیه و مشیمیه، خونریزی در شبکیه و مشیمیه اشاره کرد .
غیر گرانولوماتوز  شایعترین نوع یووئیت می باشد که به صورت حاد بروز می کند و با علائم درد، ترس از نور، احتقان عروق ملتحمه به خصوص اطراف قرنیه،مردمک کوچک یا نامنظم ، تاری دید همراه می باشد. ممکن است رسوبات ریز در سطح خلفی قرنیه و سلول هایی در مایع زلالیه ظاهر شوند. در شرایط وخیم تر ممکن است هیپوپیون(ترشحات چرکی در اتاق قدامی) وجودداشته باشد این عارضه می تواند به صورت یک طرفه و دو طرفه ایجاد شود . بروز حملات مکرر بیماری سبب چسبیدن عنبیه محیطی به قرنیه(چسبندگی قدامی) و بروز مشکل در جریان زلالیه می شود. در صورتی که این عارضه سبب چسبیدن عنبیه عدسی ( چسبندگی خلفی ) شود،منجر به بروز مشکل در جریان زلالیه از اتاق خلفی خواهد گردید که در صورت بروز هرکدام از این عوارض ( چسبندگی خلفی یا قدامی) حمله گلوکوم ایجاد می شود. یکی از عوارض یووئیت ، کاتاراکت است  .
برای درمان هم استفاده از عینک افتابی مناسب،داروهای متسع کننده ی مردمک مانند اتروپین ، قطره ی موضعی کورتیکواستروئید پیشنهاد می شود.

5/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی نوشین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *