آخرین خبرها

دستور تهیه خورش چاغاله بادام

دستور تهیه خورش چاغاله بادام به همراه مواداولیه مورد نیاز برای تهیه خورشت چغاله بادام میوه ترش مزه فصل بهار

.jpg - دستور تهیه خورش چاغاله بادام
چغاله

مواد لازم برای تهیه خورشت چاغاله بادام

– ۵۰۰ گرم چاغاله بادام

-۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم گوشت خورشی

– ۱۵۰ گرم نعنای تازه

– ۳۵۰ گرم جعفری تازه

– ۲ عدد پیاز بزرگ

– یك قاشق چایخوری زردچوبه

– نصف فنجان آب لیموترش و آب‌غوره

– نمك و فلفل به میزان لازم

– روغن مایع مخصوص سرخ كردنی به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت چاقاله بادام

 قابلمه‌ای آماده كرده و روی اجاق گاز قرار دهید. مقداری روغن مایع سرخ كردنی در آن بریزید.

پیازهایی را كه از پیش شسته و به صورت خلالی خرد كرده‌اید را در داخل روغن بریزید و سرخ كنید. هنگام درست كردن پیازداغ، زردچوبه را هم اضافه كنید.

قطعات گوشت خورشی را نیز به همراه چاغاله‌ها كه چوب انتهای آنها گرفته شده است، به پیاز داغ اضافه كنید و با هم تفت دهید. بعد از مرحله تفت دادن،۴ لیوان آب در قابلمه بریزید. نمك و فلفل را نیز به مقدار لازم اضافه كنید.

حالا شعله اجاق گاز را كم كرده و بگذارید تا مواد خورش آرام‌آرام بپزند. پخت چاغاله نیز مانند پخت گوشت به زمان زیادی نیاز دارد پس هنگام درست كردن این خورش، مانند دیگر خورش‌های قدیمی ایرانی زودتر دست به كار شوید. در ضمن، هرچه چاغاله‌ها درشت‌تر باشند، این زمان طولانی‌تر خواهد بود.

در فاصله پخت گوشت و چاغاله، نعنا و جعفری را خرد كرده و در مقداری روغن تفت دهید. بعد از آنكه گوشت خورش نیم‌پز شد، مخلوط نعنا و جعفری سرخ شده را به آن اضافه كنید و بگذارید خورش جا بیفتد.

سپس زمانی تقریبا حدود یك ربع تا نیم ساعت پیش از سرو غذا چاشنی ترشی را اضافه كنید. این چاشنی با توجه به ذائقه شما می‌تواند آب لیموترش یا آب‌غوره باشد. پس از آنكه ترشی آب‌لیمو یا آب‌غوره خورش را مزه‌دار كرد، آن را به همراه پلو سرو كنید.

● چند نكته مهم:

– توجه داشته باشید كه اگر در مواد لازم، میزان نعنا از جعفری بیشتر باشد یا حتی هر دو به یك مقدار مورد استفاده قرار گیرند، خورش تلخ خواهد شد.

– چاغاله‌ها را حتما ریز انتخاب كنید؛ به این ترتیب هم سرعت پخت آنها بالاتر می‌رود و هم خورش ظاهر زیباتری پیدا خواهد كرد. در صورتی كه مجبور بودید از چاغاله‌های درشت استفاده كنید، آنها را مانند باقالا به صورت طولی با چاقو به دو نیم قسمت كنید.

چاغاله‌ها را ابتدا خوب شسته و سپس چوب انتهای آنها را بكنید.

دستور تهیه خورش چاغاله بادام به همراه مواداولیه مورد نیاز برای تهیه خورشت چغاله بادام را مطالعه نمودید .

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *