آخرین خبرها

دسر ها

اموزش تهیه انواع دسر

طرز تهیه ی دسر كدو حلوایی

422577 960 310x205 - طرز تهیه ی دسر كدو حلوایی

مواد لازم: بیسكویت كرم‌دار وانیلی: 400 گرم كره: 60 گرم خمیر مارسیپان: به میزان لازم كدو حلوایی: 600 گرم خلال بادام: نصف لیوان پودر گردو: نصف لیوان شكر: پنج قاشق غذاخوری پودر هل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری بیسكویت بدون كرم: خردشده، نصف لیوان کشمش : 100 گرم روش تهیه: 1. كدوها را ریز خرد كرده داخل قابلمه‌ای كه ترجیحا بهتر است …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی مربای به

432294 656 310x205 - طرز تهیه ی مربای به

چي لازم دارم؟ به: یک كيلو شكر: ۸۰۰ گرم آب ليمو: دو قاشق غذاخوري هل: سه يا چهار دانه 6 دستور پخت با میوه سوگلی خانواده سیب چطور بپزم؟ «به» را پوست كنده و چهار قاچ كنيد، سپس دانه‌هاي داخل آن را درآورده و هر تكه را به تكه‌هاي ريزتري تقسيم كنيد. «به» خردشده را در قابلمه‌اي بزرگ ريخته و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ماكارون چای

430211 222 310x205 - طرز تهیه ی ماكارون چای

ماكارون چای مواد لازم سفیده تخم‌مرغ: سه عدد شكر دانه‌ریز: 40 گرم پودرشكر : 180گرم پودربادام : 125گرم رنگ قهوه‌ای و اسانس چای (برگاموت): به میزان دلخواه چای خشك: به میزان لازم روش تهیه: 1. اگر فر گازی بود روی 150درجه سانتی‌گراد و اگر برقی بود روی 140درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم می‌كنیم. 2. كف سینی فر را كاغذ روغنی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ته‌چين لبو با قارچ

424062 515 310x205 - طرز تهیه ی ته‌چين لبو با قارچ

  چي لازم دارم؟ ماست چكيده: يك ليوان قارچ خرد شده: يك و نيم پيمانه تخم‌مرغ: سه عدد لبو: چهار الي پنج عدد آب لبو: نصف پيمانه روغن و كره: به ميزان لازم زعفران دم شده: مقداری برنج: چهار پيمانه فيله مرغ: شش عدد پياز و پياز داغ: به مقدار فراوان چطور بپزم؟ 1. پياز را در كمي روغن تفت …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی اسموتي لبو

436875 759 310x205 - طرز تهیه ی اسموتي لبو

  چي لازم دارم؟ شير: 300 سي‌سي آب پرتقال تازه: 300 سي‌سي لبوي خام: يك فنجان، پوست‌گرفته و خرد شده انبه: يك عدد، خرد شده تمشك يخ‌زده: يك فنجان آناناس تازه: يك فنجان، خرد شده توت‌فرنگي تازه: يك فنجان، خرد شده موز يخ‌زده: 2 عدد آووكادو: يك عدد وانيل: 2 قاشق چاي‌خوري چطور بپزم؟ 1. بسيار ساده‌تر از آنچه تصورش …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پنكيك مخملي سرخ

424061 439 310x205 - طرز تهیه ی پنكيك مخملي سرخ

پنكيك مخملي سرخ براي 7 عدد پنكيك كالري هر عدد پنكيك: 180کیلوکالری     با لبو چه غذاهایی می توان پخت؟ چي لازم دارم؟ آرد جوي دوسر: نصف پيمانه + دو قاشق سوپ‌خوري پودر بادام: یک‌چهارم پيمانه آرد برنج: یک‌چهارم پيمانه پودر كاكائو (بدون شيريني): يك قاشق سوپ‌خوري بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري نمك: یک‌چهارم قاشق چاي‌خوري تخم‌مرغ: دو عدد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی چيپس لبو

436874 483 310x205 - طرز تهیه ی چيپس لبو

چيپس لبو با لبو چه غذاهایی می توان پخت؟ (ناقص است)     مواد لازم براي چهار نفر كالري براي هر نفر: 80 کیلوکالری لبو: سه عدد كوچك روغن: مقداري براي سرخ كردن آرد: دو، سه قاشق سوپ‌خوري نمك دريا: مقداري، ساييده شده چطور بپزم؟ 1. لبوها را پوست گرفته و به‌صورت ورقه‌هاي نازك ببريد. 2. روغن را در تابه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ريسوتوي لبو

424060 363 310x205 - طرز تهیه ی ريسوتوي لبو

ريسوتوي لبو براي 4 نفر كالري براي هر نفر: 625کیلوکالری     با لبو چه غذاهایی می توان پخت؟ چي لازم دارم؟ لبو: 7 عدد، متوسط كره: سه قاشق سوپ‌خوري پياز قرمز: يك عدد سير: 8 عدد زنجبيل تازه: یک قوطی کبریت زيره سياه: نصف تا يك قاشق چاي‌خوري تخم رازيانه: نصف قاشق چاي‌خوري ساقه رزماري: يك عدد برنج ريسوتو: …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی كرم پوست پسته

422574 230 310x205 - طرز تهیه ی كرم پوست پسته

كرم پوست پسته مواد لازم: خامه ‌فرم‌گرفته: 350 گرم شیرعسلی: 75 گرم زرده تخم‌مرغ: پنج عدد وانیل: یك قاشق چای‌خوری پودر پسته: 125 گرم ژلاتین: 10 ورق مربای پوست پسته: 150 گرم شكر: 75 گرم روش تهیه: 1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیل را با هم می‌زنیم تا پف كنند، شیر عسلی را به مواد اضافه كرده و هم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کمپوت گلابی

440277 716 310x205 - طرز تهیه ی کمپوت گلابی

  مواد لازم 3 کیلوگرم گلابی دو قاشق غذاخوری آب لیموترش 21/4 پیمانه (510 میلی‌لیتر) شکر 51/4 پیمانه (1.5 لیتر) آب طرز تهیه 1. آماده کردن شیشه شیشه ها و در آنها را با آب داغ بشویید و تمیز کنید تا کاملا تمیز و ضدعفونی شوند. به خوبی آنها را آب بکشید و خشک کنید. 2. استرلیزه کردن در شیشه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی چای تگری Ice tea

440054 627 310x205 - طرز تهیه ی چای تگری Ice tea

    مواد لازم: چای کیسه ای یک عدد لیمو ترش تازه یک عدد شکر یا عسل یه میزان لازم چای تگری Ice tea طرز تهیه: چای را به روش معمول دم کنید. تفاله و یا تی بگ را از ان جدا کرده و اجازه دهید چای خنک شود. دو لیوان اب سرد و برحسب ذائفه تان به ان شکر …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سان شاین ویژه

442077 145 310x205 - طرز تهیه ی سان شاین ویژه

مواد اولیه : بستني ميوه‌اي – سه اسكوپ موز – يك عدد سيب – نيم عدد هلو – يك عدد آناناس – دو حلقه ترافل رنگي – به ميزان لازم ژله سه‌ رنگ – به ميزان لازم طرز تهیه ی سان شاین طرز تهيه : ابتدا ژله را در ظرف ريخته و بعد ميوه‌ها را به صورت حلقه‌اي خرد كرده …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سس هزار جزیره خانگی

442964 944 310x205 - طرز تهیه ی سس هزار جزیره خانگی

مواد لازم ساقه کرفس / 2 عدد پیازچه / 50 گرم جعفری (ریز خرد شده) / یک قاشق غذاخوری خیارشور (چرخ شده) / یک سوم پیمانه تخم مرغ آب پز / 2 عدد سس مایونز / 2 پیمانه روغن زیتون / یک پیمانه سرکه سفید / یک چهارم پیمانه فلفل قرمز / یک سوم پیمانه نمک / به میزان لازم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی مافین شكلات با كرم نوتلا

430214 166 310x205 - طرز تهیه ی مافین شكلات با كرم نوتلا

مواد لازم: آرد: 230 گرم پودر كاكائو: 60 گرم تخم‌مرغ: دو عدد روغن مایع: 125 میلی‌لیتر (نصف لیوان) آب جوش: 250 میلی‌لیتر خامه صبحانه: یك قاشق غذاخوری پر بیكینگ پودر: یك قاشق چای‌خوری شكر: 200 گرم پودر فندق: 75 گرم مواد لازم برای تهیه كرم پنیر: پنیر خامه‌ای بدون نمك:300 گرم نوتلا: پنج قاشق غذاخوری روش تهیه: 1. ابتدا تمامی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی قهوه ترک

442011 592 310x205 - طرز تهیه ی قهوه ترک

مواد لازم درست کردن قهوه ترک (مقدار مواد در طی مراحل توضیح داده می شود) دانه های قهوه آب (در صورت تمایل می توان شیر را جایگزین آن کرد) شکر عطر و طعم دهنده های لازم طرز تهیه قهوه ترک، از دم کردن تا نحوه سرو دانه های قهوه را انتخاب کنید. بهترین نوع آنها برای قهوه ترک عبارتند از: …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شهد روی میوه و شیرینی

444885 192 310x205 - طرز تهیه ی شهد روی میوه و شیرینی

مواد لازم: شکر: دو پیمانه آب یا آبمیوه: یک دوم پیمانه کره: دو قاشق غذاخوری ۵۰ گرم شهد روی میوه و شیرینی (Glaze) شهد روی میوه و شیرینی (Glaze) نکته: 1. اندازه ها و زمان جوشاندن را (بین ۱۰تا ۲۰دقیقه) برحسب کاربرد شربت می توانید تعییر دهید 2. از آبمیوه های آماده یا تازه و یا ابلیمو و حتی انواع …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی مسقطی زردآلو

444900 265 310x205 - طرز تهیه ی مسقطی زردآلو

مواد لازم: برگه زردآلو: 225 گرم شکر: 50 گرم مغز بادام : 50 گرم کمپوت فیله پرتقال: 50 گرم زرده تخم مرغ: 1 عدد شکر: 1 قاشق غذاخوری خامه و پودر دارچین: به دلخواه آب: 45 میلی لیتر مسقطی زردآلو طرز تهیه: 1. ابتدا برگه های زردآلو را به مدت 5 تا 10 دقیقه در مقداری آب خیس کنید تا …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سوفله پرتقال

445445 513 310x205 - طرز تهیه ی سوفله پرتقال

  مواد لازم: پرتقال متوسط: چهار عدد آب پرتقال: يك‌دوم پيمانه آرد ذرت: دو قاشق غذاخوري عسل: یک قاشق غذاخوري شكر: يك‌چهارم پيمانه زرده تخم‌مرغ: دو عدد سفيده تخم‌مرغ: سه عدد رنده پوست پرتقال: يك قاشق غذاخوري طرز تهیه: 1- فر را روي 190 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. سر پرتقال‌ها را ببريد و داخل آنها را خالي كنيد. 2- شكر، …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی معجوني براي پوست‏هاي آسيب ديده

445468 629 300x205 - طرز تهیه ی معجوني براي پوست‏هاي آسيب ديده

معجوني براي پوست‏هاي آسيب ديده مواد لازم براي تهيه يك ليوان اسموتي جهت شادابي و شفافيت بيشتر پوست: كيوي: سه عدد پودركاكائو: يك قاشق غذاخوري موز: دو عدد كوچك چاي نعناع: يك فنجان اسفناج: دو دسته كوچك بلوبري: سه تا چهار عدد طرز تهیه: 1. در مورد چاي نعناع بايد گفت که مي‌توانيد از دو گزينه استفاده كنيد يا استفاده …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی آب‌ نبات بادام زمینی

412181 279 310x205 - طرز تهیه ی آب‌ نبات بادام زمینی

تعداد: 72 عدد زمان تهیه: 15 دقیقه زمان پخت: 45 دقیقه مواد لازم 2 پیمانه شکر یک پیمانه شيره‌ى ذرت‌ (آميزه‌ى شيرينى‌ كه‌ از نشاسته‌ى ذرت‌ مى‌سازند) نصف پیمانه آب ¼ پیمانه کره 2.5 پیمانه بادام زمینی 1.5 قاشق چایخوری جوش شیرین آب‌نبات بادام زمینی طرز تهیه 1. کف دو سینی فر کاغذروغنی قرار دهید. سطح آنها را با کره …

بیشتر بخوانید »