مواد لازم: سيبزميني: دو عدد لوبيا سبز: 10 عدد ماهي تن: يك قوطي كنسرو تخممرغ: سه عدد گوجهفرنگي گيلاسي: شش تا هشت عدد ساقه پيازچه: دو عدد سير: يك عدد سركه سفيد و روغن زيتون: مقداري آويشن و فلفل سياه: كمي سس خردل، جعفري خردشده و كيپر: مقداري طرز تهیه: 1. دو عدد سيبزميني كوچك را به خوبي بشوييد و …
بیشتر بخوانید »دسر ها
طرز تهیه ی شربت زنجبیل برای لاته
مواد لازم: شکر 1/3 فنجان آب 1/3 فنجان وانیل نصف قاشق چایخوری شیره قند نصف قاشق چایخوری زنجبیل 1 و نیم قاشق چایخوری (آسیاب شده) دارچین 1/4 قاشق چایخوری میخک کمی (آسیاب شده) جوز کمی (آسیاب شده) نمک کمی طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته طرز تهیه: 1. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی معجون بدنسازی
مواد لازم: كره بادام زميني: 30 گرم موز: يك عدد ماست كم يا بدون چربي وانيلي: 150 گرم پودر كاكائو: يك قاشق چايخوري عسل: يك قاشق چايخوري شير: 100 ميليليتر( نصف پيمانه) با این اسموتی پرانرژی شوید طرز تهيه: 1. موزها را پوست كنده و به قطعات كوچك درآوريد. 2. تمام مواد لازم را درون دستگاه مخلوط كن بريزيد. 3. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تخم مرغ صبحانه
مواد لازم: تخم مرغ : 4 عدد سوسیس گوشت : 275 گرم آویشن : یک قاشق مرباخوری جعفری خرد شده : یک قاشق مرباخوری پیازچه ریز شده : یک قاشق غذاخوری تخم مرغ زده شده : یک عدد آرد گندم : به مقدار لازم پودر نان یا آرد سوخاری : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پستو با خامه
لينگوييني پاستوآلفریک جنوا يكي از بزرگترين شهرهاي اروپايي در كرانه شمالي درياي مديترانه و درياي ليگوريا – در نزديكي مرز با فرانسه- است. لينگوييني پاستاي خاص اين منطقه است كه به نام ترنته يا باوته هم ناميده ميشود. اين پاستا هم با آرد سبوسدار و هم بدون آن با همراهي تخممرغ و آب تهيه ميشود. لينگوييني يك شكل و فرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت سوسیسی
مواد اولیه: آرد: 3 پیمانه (مخصوص نان) كره: 100گرم سوسیس: 10عدد ماست: يك پیمانه بیكینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری نمك: نصف قاشق چایخوری شكر: 2 قاشق مرباخوری سیاه دانه: به میزان لازم زرده تخممرغ: يك عدد طرز تهیه رولت سوسیس طرز تهیه: 1. ابتدا کره را روی حرارت ذوب كرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط كنید، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیک توت فرنگی چند لایه
مواد لازم: توت فرنگی 450 گرم (برش های درشت) بستنی وانیلی 4 فنجان شیر 3/4 فنجان طرز تهیه شیک توت فرنگی چند لایه طرز تهیه: 1. توت فرنگی ها را داخل مخلوط کن بریزید. به مدت 1 دقیقه با سرعت زیاد مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود. هر از گاهی دستگاه را متوقف کنید و هم بزنید. پوره را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چای ترش
مواد لازم: چای ترش (گلهای خشک گیاه هایبیسکس – Hibiscus) شما که فشار خون بالایی دارید، چای ترش دم کنید! طرز تهیه: 1. یک قاشق چایخوری از این گیاه را درقوری بریزید. سپس روی آن آب جوش ریخته و 5 دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد. 2. اگر قوری شما فیلتر ندارد، چای را از صافی رد کنید. 3. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیش گلابی کاراملی و بلوچیز
تعداد: 10 نفر زمان تهیه: 30 دقیقه زمان پخت: یک ساعت و 45 دقیقه زمان استراحت: 30 دقیقه مواد لازم خمیر آماده شیرینی 3 عدد گلابی سفت و متوسط دو قاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری شکر نصف پیمانه بلوچیز 6 عدد تخم مرغ درشت دو پیمانه ماست یونانی یک پیمانه شیر نصف قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری فلفل …
بیشتر بخوانید »گرفتن تلخی پوست پرتقال
مواد اولیه : پوست پرتقال به میزان لازم گلاب به میزان لازم شكر به میزان لازم هل به میزان لازم گرفتن تلخی پوست پرتقال طرز تهیه: 1. ابتدا پوست پرتقال را به وسیله رنده یا چاقو جدا كنید و تمام سعی خود را به كار بگیرید تا قسمتهای سفید كاملا جدا شود چون باعث تلخی پوست پرتقال همین بخشهای سفید …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پودینگ انار
مواد اولیه: نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری وانیل: يك چهارم قاشق مرباخوری خامه: 150گرم (فرم گرفته شده) آب انار: 2 پیمانه پودر قند: 3 چهارم پیمانه شیر: 2 قاشق غذاخوری ژلاتین:2 ورق پنیر خامهای: 100گرم (اختیاری) آشنایی با روش تهیه پودینگ انار طرز تهیه: 1. ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مرباي خلال پوست پرتقال
مرباي خلال پوست پرتقال موادلازم برای مربا: پوست پرتقال: 250 گرم شكر: 500 گرم آب: دو ليوان آبليمو تازه: یک قاشق مربا خوري طرز تهیه: 1. ابتدا تلخي پوست پرتقال را بگيريد؛ به اين صورت كه پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقيقه در آب بجوشانيد و سپس آن را آبكش كنيد. در يك ديگ لعابي دو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دسر ژلاتینی با طعم بی نظیرِ نوتلا
مواد لازم: خامه فرم گرفته: 300 گرم شكلات سياه: 200 گرم پودر كاكائو: 50 گرم مارگارين: 100 گرم پودر شكر: 125 گرم پودر فندق: 100 گرم نوتلا: 200 گرم پودر ژلاتين: دو قاشق غذاخوري آب سرد: یکسوم ليوان خامه صبحانه: 200 گرم روش تهيه: 1. ابتدا خامه صبحانه، شكلات سياه و نوتلا را در قابلمه مخصوص كرمپزي ريخته و آن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی معجون شكلاتي- آجيلي
مواد لازم • بستني شكلاتي: 4 اسكوپ يا 4 قاشق غذا خوريپر • پودر كاكائو • شكلات تكهاي • مغز بادام درختي: 7-6 عدد طرز تهيه 1. ابتدا درون يك بشقاب پودر كاكائو ريخته و تعداد 4-3 عدد از بادامها را پودر كرده و با پودر كاكائو مخلوط كنيد. بستني شكلاتي را به وسيله اسكوپ بستني كاملا گرد در آورده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ميلك شيك شكلات داغ
مواد لازم • شير سرد: 200 ميليليتر • بستني شكلاتي: 3 اسكوپ يا 3 قاشق غذاخوري پر • بستني وانيلي: يك اسكوپ يا يك قاشق غذا خوري پر • خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوري دستور تهيه 1. شير را درون شيرجوش بريزيد و روي حرارت كم بگذاريد تا كمي گرم شود، سپس 2 اسكوپ بستني شكلاتي را به آن اضافه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میلک شیک گلابی
مواد لازم برای 3 نفر • گلابی : یک عدد • بستنی شکلاتی : 300 میلی لیتر • شیر : 1/4 پیمانه • شکلات صبحانه : یک قاشق چایخوری روش تهیه 1. گلابی را پوست کنده و دانههای آن را خارج کنید. 2. سپس به قطعات کوچک خرد کنید و با بستنی شکلاتی، شیر و شکلات صبحانه در مخلوط کن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میلكشیك شكلات
مواد لازم • بستنی وانیلی: 4 اسكوپ • پودر كاكائو: یك قاشق غذاخوری • شیر: یك فنجان • شكلات سفید: یك قاشق غذاخوری به صورت خرد شده روش تهیه 1. بستنی وانیلی را به همراه شیر و پودر كاكائو درون پارچ مخلوطكن ریخته و تا یكدست شدن میلكشیك آن را مخلوط كنید. سپس خردههای شكلات سفید را به آن اضافه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میلكشیك انبه طالبى
مواد لازم • بستنی وانیلی: 4 اسكوپ • انبه: یك قاشق غذاخوری • طالبی: 100 گرم • شیر: یك فنجان روش تهیه 1. مواد گفته شده را درون پارچ مخلوطكن ریخته و به مدت 30 ثانیه میكس كنید. توجه داشته باشید كه نوشیدنیتان خیلی سفت یا شل نشود كه به راحتی خورده شود. منبع : برترین ها
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شيك گیلاس
مواد لازم • گيلاس: 8 تا 10 عدد • بستني توتفرنگي: 4 اسكوپ • شير: نصف فنجان روش تهيه 1. مواد را درون پارچ ميكسر ريخته و با سرعت پايين و تازمان يكدست شدن نوشيدني كه حدود 30 تا 45 ثانيه زمان ميبرد، مواد را مخلوط کنید. منبع : برترین ها
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میلكشیك موز و کره بادام زمینی
مواد لازم برای 4 نفر • بستنی: 4 اسكوپ • كره بادامزمینی: یك قاشق چایخوری • موز: نصف یك عدد • شیر: یك فنجان روش تهیه 1. مواد را به صورت كامل درون مخلوطكن ریخته و به مدت یك دقیقه میكس كنید. برای تزئین مقداری كره بادامزمینی را درون دیواره لیوان بمالید و سپس نوشیدنی را درون لیوان ریخته و …
بیشتر بخوانید »