آخرین خبرها

غذاهای فرنگی

طرز تهیه و مواد اولییه برای تهیه انواع غذاهای فرنگی

طرز تهیه ی پیراشکی قلب

513280 706 310x205 - طرز تهیه ی پیراشکی قلب

مواد لازم برای خمیر : تخم مرغ 2 عدد روغن مایع 1/4 پیمانه شیر 1/4 پیمانه ارد1 و 1/4 پیمانه بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه پیراشکی قلب مواد لازم برای داخل پیراشکی : گوشت چرخ شده 100 گرم پیاز متوسط 1 عدد فلفل دلمه ریز شده 2 قاشق قارچ ریز شده 3 عدد جعفری …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی بادمجان و تن ماهی

506074 280 310x205 - طرز تهیه ی بادمجان و تن ماهی

  چه موادی لازم داریم؟ (برای سه‌ تا چهار نفر) – سه عدد بادمجان – یک قوطی کنسرو ماهی تن (در آب یا روغن زیتون) – یک پیاز کوچک رندیده – دو حبه سیر رندیده – دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر – چند پر ریحان تازه یا اسفناج کوچک یا جعفری تازه – دو عدد گوچه فرنگی متوسط خردشده …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پنیر ماسکارپونه خانگی

507859 821 310x205 - طرز تهیه ی پنیر ماسکارپونه خانگی

  زمان تهیه: 10 دقیقه زمان استراحت و سرد شدن: شب تا صبح تعداد: 2 پیمانه مواد لازم دو پیمانه خامه پرچرب و غلیظ یک قاشق غذاخوری آب لیموترش طرز تهیه 1. در یک قابلمه متوسط، روی حرارت کم خامه را هم بزنید تا به حالت نیم‌جوش در بیاید. دمای خامه باید حدود 180 درجه فارنهایت باشد و بیشتر از …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی آش بلغور شیر

510953 165 310x194 - طرز تهیه ی آش بلغور شیر

مواد لازم برای تهیه ترخینه آش: بلغور گندم دانه ریز شیر زرد چوبه زیره(اختیاری) آش بلغور شیر ( استان خراسان ) روش تهیه: 1. بلغور شسته شده را با شیر مخلوط میکنیم. به اندازه ای شیر اضافه میکنیم که مخلوط غلیظ باشد و شیر اضافی نداشته باشد. 2. زرد چوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی اسفناج پنیری

508731 678 310x205 - طرز تهیه ی اسفناج پنیری

  مواد لازم 4 /1 و 1 پیمانه سینه مرغ پخته و خردشده 1 عدد پیاز خردشده به میزان لازم نمک و فلفل 1 ق چ آرد سفید 2 پیمانه اسفناج خردشده 1 پیمانه شیر 1/2 پیمانه خامه 1/2 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده طرز تهیه: 1. فر را با دمای 185 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی میرزا قاسمی

504405 729 310x205 - طرز تهیه ی میرزا قاسمی

    مواد لازم بادمجان = 5 عدد متوسط گوجه فرنگی تازه = 2 عدد سیر = یک بوته تخم مرغ = 3 عدد روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه 1. در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی لونگی

510699 610 300x205 - طرز تهیه ی لونگی

مواد لازم: گردو: ۲۵۰ گرم پیاز متوسط: یک عدد رنده شده رب آلوچه: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زرد چوبه، به میزان کافی مرغ: یک عدد کامل گلپر: یک قاشق مربا خوری طرز تهیه: 1. گردوها را آسیاب کرده و پیاز رنده شده نمک وفلفل و رب آلوچه و گلپر را با هم مخلوط می‌کنیم‌و بعد داخل شکم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کویی خورش

510698 749 300x205 - طرز تهیه ی کویی خورش

مواد لازم: عدس خرما کدو حلوایی گردو طرز تهیه: 1. ابتدا کدو را پوست گرفته، به قطعات ریز خرد نموده و با مقداری آب می‌پزند. عدس را نیزقبلاً آب‌پز کرده و به همراه کدوی پخته، با هاون یا گوشت کوب می‌کوبند تا کاملاً له شود. 2. سپس گردوی سابیده شده را به همراه زردچوبه و روغن به مواد اضافه نموده …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کال کباب

510697 976 310x205 - طرز تهیه ی کال کباب

مواد لازم: بادنجان درشت ۴ عدد آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار نیم فنجان سبزی، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک ۱ قاشق غذاخوری (سبزی‌های معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین می‌توانید به جای آن‌ها از نعناع استفاده کنید) سیر نیم بوته نمک و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی گمج کباب

510695 514 300x205 - طرز تهیه ی گمج کباب

مواد لازم: گوشت تکه‌ای نیم کیلو پیاز ۳ عدد جعفری سائیده شده نیم کیلو انار ترش سائیده شده به میزان لازم آب ۱ لیوان نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم دستور تهیه: 1. گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و ۱ قاشق روغن روی شعله …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ترش کباب یا کباب ترش

510694 358 310x205 - طرز تهیه ی ترش کباب یا کباب ترش

مواد لازم : گوشت گوسفند یا گوساله ۵۰۰ گرم گردوی چرخ شده ۱۰۰ گرم رب انار ۳ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه روغن زیتون یا مایع ۱/۲ لیوان جعفری. گشنیز. مرزه. ترخون ۳ قاشق خرد شده نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: 1. درون کاسه‌ای روغن، پیاز و سیر رنده شده، سبزیجات ریز خرد شده، …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پلا سر تره

510693 988 310x205 - طرز تهیه ی پلا سر تره

مواد لازم: سبزی تازه: شوید (کمی بیشتر ازدیگر سبزی‌ها), گشنیز، جعفری، تره، اسفناج (یا برگ چغندر)، ترشک (اگر در دسترس باشد)، برگ گزنه تازه اگر باشد خوش طعم تر می‌شود _ ۲ کیلو پیاز بزرگ یک بته سیر ۳ تا ۴ بته (در صورت بودن برگ سیر تازه از برگ سیر استفاده می‌شود) تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد گوجه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کدو ترشک

510691 687 310x205 - طرز تهیه ی کدو ترشک

مواد لازم: کدو یک کیلوگرم گوجه‌فرنگی رنده‌شده نیم کیلوگرم پیاز دو عدد انار دانه‌شده یا زرشک دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم آب نارنج یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و در تابه تفت می‌دهیم، کدوها را حلقه حلقه کرده به پیاز اضافه می‌کنیم کمی که کدوها پخته شد گوجه‌فرنگی را به …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی هل آش

510690 830 310x205 - طرز تهیه ی  هل آش

1. برای تهیه این آش ابتدا نخود و لوبیا را می‌پزند. سپس آب آن را بیشتر کرده و سبزی و برنج را داخل آن می‌ریزند. 2. بعد از آن که کمی پخته شد، بر حسب سلیقه شخصی کمی کدو به آن اضافه می‌کنند. پس از آن گوجه سبز (هلی) و کمی شکر داخل آن می‌ریزند. بعد از اینکه آش جا …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سیرابیج یا سیرواویج

510689 275 310x205 - طرز تهیه ی سیرابیج یا سیرواویج

مواد لازم: تخم­ مرغ ۶عدد روغن مایع (مخصوص سرخ­کردن) به مقدار لازم زردچوبه (پودرشده) ۱قاشق چای خوری نمک به مقدار لازم پودر فلفل سیاه به مقدار لازم روش تهیه: ۱- برگ سیر را در مقداری روغن کمی تفت دهید تا نرم شود. ۲. زردچوبه را به برگ سیر بیفزایید و تفت دهید. ۳. تخم­مرغ­ها را در ظرفی ریخته، با همزن­دستی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی خورش موتن جن

510688 572 310x205 - طرز تهیه ی خورش موتن جن

مواد لازم: گردو ۲۰۰ گرم سینه مرغ یک عدد قیسی ۱۲ عدد کشمش ۱۵۰ گرم رب انار دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری گلپر به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز داغ سه قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1. ابتدا گردو را ساییده تا کاملا نرم و یک دست شود. سپس به همراه رب …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ترش تره

510687 932 310x205 - طرز تهیه ی ترش تره

مواد لازم: اسفناج، برگ چغندر، گشنیز، تره، جعفری، شوید (مقدار اسفناج ازهمه بیشتر باشد) ۱ کیلو برنج ۲ قاشق غذاخوری آب ۱ پیمانه آب غوره یا آب نارنج ۱ تا ۱/۵ لیوان نعنا وخالواش تازه ۱ پیمانه سیر ۱ بوتهٔ کوچک نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه به دلخواه روغن ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۲ تا۳ عدد طرز تهیه: 1. سبزی‌ها …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی نرگسی اسفناج

510729 729 310x205 - طرز تهیه ی نرگسی اسفناج

مواد لازم: اسفناج نیم کیلو پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد نمک و فلفل طرز تهیه 1. اسفناج‌ها رو کمی خرد کرده در ظرفی ریخته بگذارید با آب خودش بپزه و نرم بشه.(من اصولا اسفناج رو نه زیاد می‌پزم نه زیاد سرخ می‌کنم) پیاز و سیر رو خرد کرده در ماهیتابه بریزین و با …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی میرزاقاسمی

510728 613 310x205 - طرز تهیه ی میرزاقاسمی

مواد لازم: بادمجان متوسط: ۵ عدد سیر: یک بوته تخم مرغ: ۳ عدد گوجه فرنگی: ۲ عدد روغن و نمک و فلفل: به مقدار کافی طرز تهیه: 1. بادنجان‌ها را داخل فر یا روی آتش کبابی می‌کنیم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا می‌گیریم و بعد ساطوری می‌نماییم سپس گوجه فرنگی‌ها را در آب …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی خورش عدس شمالی

525299 454 310x205 - طرز تهیه ی خورش عدس شمالی

مواد لازم برای چهار نفر: عدس ۲۵۰ گرم سیب¬زمینی دو عدد مغز گردو یک پیمانه تخم مرغ دو عدد پیاز متوسط چهار عدد رُب اَنار سه قاشق سوپخوری آب پنج پیمانه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم دارچین به میزان لازم طرزتهیه 1. عدس را هم¬راه سیب¬زمینی، یک عدد پیاز خردشده و سه پیمانه آب …

بیشتر بخوانید »