آخرین خبرها

غذای محلی

طرز تهیه انواع غذای محلی شهرهای مختلف ایران مثل غذاهای شمالی, غذای آذری و …

طرزتهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه

a05155228115102a1 - طرزتهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه

مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه: برنج ایرانی 1000گرم ماهیچه گوسفندی 500 گرم شوید خشک 300 گرم باقلا سبز ایرانی 400 گرم پیاز سرخ شده (متوسط) یک عدد زعفران یک  قاشق چای خوری روغن هسته انگور(روغن مایع) یک فنجان نمک و فلفل به مقدار دلخواه روش تهیه باقالی پلو با ماهیچه: چربی های ماهیچه را از آن جدا …

بیشتر بخوانید »

طرزتهیه باقالی پلو با گوشت گردن

201311913291450a 300x2121 300x205 - طرزتهیه باقالی پلو با گوشت گردن

مواد لازم جهت 4 نفر : برنج                                   4 پیمانه گردن گوسفند با استخوان             2 کیلوگرم باقلا پاک کرده                        500 گرم پیاز داغ                               3 ق غ شوید خرد شده تازه                   یک پیمانه نمک و فلفل                            به میزان لازم زعفران دم کرده                      یک ق غ آبلیمو                                   به میزان لازم روغن                                  4 ق غ به گردن گوسفند نمک و فلفل بزنید.سپس در قابلمه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کته تره‌ فرنگی

a0408428115102a 300x2491 300x205 - طرز تهیه ی کته تره‌ فرنگی

مواد لازم: برنج: 500 گرم سینه مرغ: یک عدد کامل ماست شیرین: یک‌ونیم لیوان تره فرنگیی: 500 گرم خامه صبحانه: 100 گرم آرد: یک قاشق چای‌خوری نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم کره و روغن مایع و نمک: به میزان لازم زعفران آب کرده: به میزان لازم روش تهیه: 1. ابتدا سینه‌ مرغ را بدون استخوان کرده و به …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه کلم پلو با کلم بنفش و هویج

a046473511315102a 310x205 - طرز تهیه کلم پلو با کلم بنفش و هویج

آماده سازی : 30 دقیقه پخت : 60 دقیقه مواد لازم جهت تهیه کلم پلو با برگ کلم بنفش و هویج برای 6 نفر : سویا خیس شده 1 پیمانه برنج 4 پیمانه هویج بزرگ 1 عدد کلم بنفش 300 گرم پیاز بزرگ 2 عدد نمک و فلفل به میزان لازم آویشن به میزان لازم لیمو عمانی پودر شده به …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی دسر ماست بادامی و مرغ با ماست

238451 180x205 - طرز تهیه ی دسر ماست بادامی و مرغ با ماست

چی لازم دارم؟ پودر بادام: 8 قاشق غذاخوری ماست خامه‌ای: نیم کیلو پودر قند: 6 قاشق غذاخوری شیر: 6 قاشق غذاخوری میوه فصل: 200 گرم دارچین: کمی لیمو ترش ریز: یک عدد پودر قند: 20 گرم چطور بپزم؟ پودر بادام را در تابه‌ای بدون روغن تفت دهید تا رنگ بگیرد و وقتی که خنک شد بادام را با ماست، پودر …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی لازانیا کدو حلوایی

365678 395 300x2501 300x205 - طرز تهیه ی لازانیا کدو حلوایی

• تعداد: 12 نفر • زمان آماده سازی: یک ساعت • زمان پخت: 40 دقیقه در حرارت 400 درجه فارنهایت مواد لازم • 12 ورقه لازانیا • 450 گرم قارچ خرد شده • نصف قاشق چایخوری نمک • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون • 12 ورقه ژامبون • 1.5 پیمانه پیاز خرد شده • 2 قاشق غذاخوری پودر برگ مریم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی خوراك گوشت گوساله با زنجبيل

365247 219 300x2111 300x205 - طرز تهیه ی خوراك گوشت گوساله با زنجبيل

خوراك گوشت گوساله با زنجبيل مواد لازم براي 4نفر: گوشت ران گوساله: نيم كيلوگرم (كه با برش‌هاي نازك بريده شده) ادويه تند دلخواه: يك قاشق چايخوري نودل آماده طبخ: 300 گرم فلفل قرمز بزرگ: يك عدد سير: يك بوته درشت، ساطوري شده زنجبيل تازه: 4 سانتي‌متر، پوست گرفته و خرد شده تره‌فرنگي: يك بوته بزرگ، پوست گرفته و خرد شده …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی مرغ آويشني با پوره سيب‌زميني

365296 878 300x2981 300x205 - طرز تهیه ی مرغ آويشني با پوره سيب‌زميني

مرغ آويشني با پوره سيب‌زميني و سير مواد لازم براي4 نفر: مرغ:‌ يك عدد بزرگ ليمو:‌ يك عدد آويشن تازه: يك بوته روغن زيتون، نمك و فلفل:‌ به مقدار لازم سيب‌زميني ريز: 20 عدد سير:‌‌ يك بوته كامل، با برش طولي بريده شده روغن زيتون: يك‌دوم فنجان ليمو:‌ يك‌دوم آب گرفته روش تهیه: 1. فر را با دماي 200 درجه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی كوفته ريزه با سس گوجه و رزماري

365265 319 287x3001 287x205 - طرز تهیه ی كوفته ريزه با سس گوجه و رزماري

كوفته ريزه با سس گوجه و رزماري مواد لازم براي4 نفر: روغن زيتون بكر و بودار: 2قاشق‌سوپ‌خوري گوشت چرخ‌كرده بره: 450 گرم ( به‌صورت كوفته‌ريزه) پياز: 4 عدد، كاملا خردشده سير: 4 بوته، كاملا خردشده برگ رزماري: يك قاشق غذاخوري، ساطوري‌شده به علاوه مقداري برگ سالم براي تزئين غذا گوجه‌فرنگي: 800 گرم، ساطوري شده ماكاروني: 400 گرم، پخته‌شده روش تهیه: …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی گولاش با پودينگ سبزي

365275 502 300x2441 300x205 - طرز تهیه ی گولاش با پودينگ سبزي

گولاش با پودينگ سبزي مواد لازم براي 10 نفر: روغن زيتون بكر و بودار: 2 قاشق غذاخوري فيله بره: 5/1 كيلوگرم، باريك باريك بريده شود پياز: 2 عدد، نگيني خرد شود سير: 4 بوته، له‌شده پاپريكاي دودي: يك تا 2قاشق سوپ‌خوري عصاره گوشت گوساله: نيم ليتر گوجه‌فرنگي: 800 گرم، ساطوري‌شده فلفل: 3 عدد، خردشده مواد لازم براي پودينگ: آرد: 250 …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی قزل‌آلاي دامني

365289 422 300x2321 300x205 - طرز تهیه ی قزل‌آلاي دامني

قزل‌آلاي دامني مواد لازم براي 4 نفر: روغن زيتون: يك قاشق سوپ‌خوري فلفل دلمه‌اي با رنگ‌هاي مختلف، خرد شده: 3‌عدد پياز بزرگ ساطوري شده: يك عدد سيب‌زميني ريز، با پوست و دو نيم شده: 400‌گرم فلفل پاپريكاي دودي: 2 قاشق سوپ‌خوري سير خرد شده: 2 بوته پودر آويشن خشك: 2 قاشق چا‌ي‌خوري گوجه‌فرنگي پوست گرفته: 400 گرم كنسرو فيله ماهي …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی دلمه کدو حلوایی

366841 326 290x1951 - طرز تهیه ی دلمه کدو حلوایی

مواد لازم • 1 پیمانه (160گرم) برنج • فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم • نمک به مقدار لازم • 1 عدد (1520گرم) کدو حلوایی • یک دوم پیمانه (80گرم) کره • یک دوم پیمانه (160گرم) عسل • یک قاشق چایخوری دارچین • یک قاشق چایخوری جوز هندی (پودرشده) • یک قاشق چایخوری زنجبیل (پودر شده) • یک چهارم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی آش کدوحلوایی

366840 569 300x2251 300x205 - طرز تهیه ی آش کدوحلوایی

مواد لازم • دو سوم پیمانه برنج • ۱ قاشق چای‏خوری نمک • یک و یک دوم پیمانه کدوحلوایی (پخته و پوره ‏شده) • 2 پیمانه (500میلی لیتر(شیر • یک چهارم پیمانه (40گرم) شکر • یک چهارم پیمانه (40گرم) گلاب • یک دوم قاشق چایخوری هل (پودر شده) • دارچین (پودر شده) مقداری برای تزیین طرز تهیه 1. آبِ روی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی نان مغزدار کدوحلوایی

366839 191 222x3001 222x205 - طرز تهیه ی نان مغزدار کدوحلوایی

• تعداد: 32 برش • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان سرد شدن: 10 دقیقه • زمان پخت: 60 تا 70 دقیقه مواد لازم • 110 گرم پنیر خامه‌ای نرم شده • ¼ پیمانه شکر • 225 گرم خامه ترش • یک عدد تخم‌مرغ • دو قاشق غذاخوری زنجبیل شیرین شده • 3 پیمانه آرد کامل • دو قاشق چایخوری …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تاس‌كباب مرغ

365291 356 300x2551 300x205 - طرز تهیه ی تاس‌كباب مرغ

تاس‌كباب مرغ مواد لازم براي 6 نفر: سينه مرغ: 2 عدد، بزرگ و پوست‌گرفته و دو نيم شده ران مرغ: 4 عدد، پوست‌گرفته روغن‌زيتون: 2 قاشق سوپ‌خوري موسير: 200 گرم، پوست‌گرفته سير: 2 بوته، خرد شده زنجبيل تازه: 4 سانتي‌متر، رنده شده پودر زيره: يك قاشق سوپ‌خوري تخم گشنيز: يك قاشق سوپ‌خوري، كمي آسياب‌شده چوب دارچين: 2 عدد، كوچك گردو: …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی نینجا ماکارون

369422 833 268x3001 268x205 - طرز تهیه ی نینجا ماکارون

مواد لازم سفیده تخم‌مرغ: سه عدد شکردانه ریز: 40 گرم پودر شکر:180 گرم پودر بادام: 125 گرم اسانس لیمو: دو قطره رنگ سبز پودری: به میزان لازم روش تهيه: 1. اگر فر گازی بود روی 150 درجه سانتی‌گراد و اگر برقی بود روی 140 درجه سانتی‌گراد تنظیم و آن را گرم می‌کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کرم سیب ترش

369421 528 286x3001 286x205 - طرز تهیه ی کرم سیب ترش

  مواد لازم کمپوت سیب ترش: 300 گرم بدون شهد ژله سیب ترش: دو بسته خامه صبحانه: 300 گرم زرده تخم‌مرغ: 4 عدد شیر: 250 میلی‌لیتر شکر: 100 گرم آب‌جوش: 250 میلی‌لیتر روش تهيه: 1. ابتدا زرده تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خیلی کم و درحد مخلوط شدن هم می‌زنیم سپس شیر را با مواد مخلوط کرده و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پاستا سالاد

369420 739 300x2911 300x205 - طرز تهیه ی پاستا سالاد

مواد لازم پاستا: یک بسته جعفری خردشده: 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون: 60 میلی‌لیتر سس پستو: 3 قاشق غذاخوری پنیر گودا (پستو): 200 گرم زیتون: 200 گرم خیارشور: 250 گرم نمک و فلفل: به میزان لازم روش تهيه: 1. ابتدا پاستاها را با آب و نمک جوشانده و آبکش می‌کنیم. پس از آبکش کردن حسابی روی پاستاها آب سرد می‌ریزیم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شورینی

369419 776 300x2411 300x205 - طرز تهیه ی شورینی

مواد لازم کره: 75 گرم پنیر لبنه: 50 گرم پودر پنیر پارمزان: 50گرم ریحان و نعناع خردشده: نصف لیوان آرد: 160 گرم تخم‌مرغ: دو عدد نمک، آویشن و کاری: به میزان لازم پنیر گودای پستو: 250 گرم زیتون حلقه‌ای: 200گرم فلفل دلمه‌ای سبز ریز شده: نصف لیوان روش تهيه: 1. ابتدا کره و پنیر لبنه را با همزن برقی هم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی استراگانف با کوفته ریزه

369684 701 310x205 - طرز تهیه ی استراگانف با کوفته ریزه

مواد لازم: غذای: ایتالیایی, بین المللی گروه: شام, غذاهای مناسب برای تمامی فصول, غذای کودکان, نهار سطح مهارت: متوسط طرز تهیه استراگانف با کوفته ریزه مقدار: 1 مناسب برای: 4 زمان آماده سازی: 5 دقیقه زمان پخت : 35 دقیقه مدت زمان آمادگی : 40 دقیقه مواد لازم: 16 عدد کوفته ریزه 340 گرم پاستا 225 گرم قارچ دکمه ای …

بیشتر بخوانید »