آخرین خبرها

آشپزی

دراین قسمت شما میتوانید با طرز تهیه انواع کیکها سوپها آشها و شرینیها آشنا شوید

طرز تهیه ی ژله نیمرو

466361 500 310x205 - طرز تهیه ی ژله نیمرو

مواد اولیه : ژله هلو یا پرتقال نصف بسته ژله آلوورا 1 بسته بستنی وانیلی آب شده سه قاشق آبجوش یک و نیم لیوان شیر یا بستنی وانیلی یک لیوان با ژله نیمرو بقیه را هیجان زده کنید طرز تهیه: 1. ابتدا برای درست کردن زرده،نصف بسته ژله پرتقالی یا هلو را با نصف لیوان آبجوش حل می کنیم،برای بهتر …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی مينی برگر

466264 268 310x205 - طرز تهیه ی مينی برگر

  مواد لازم دسته اول: گوشت چرخ‌كرده: 300 گرم آرد سوخاري: 50 گرم پياز رنده شده: يك عدد فلفل دلمه‌‌اي ساطوري شده: نصف يك عدد كاري زرد: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري تخم‌مرغ: يك عدد نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم زردچوبه: يك قاشق غذاخوري مواد لازم دسته دوم: هويج پخته: دو عدد تره: يك دسته كوچك پنير لبنه: 200 گرم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی قیمه نثاری

464992 154 310x205 - طرز تهیه ی قیمه نثاری

  مواد لازم: گوشت خورشتي: 500 گرم پياز: يك عدد بزرگ رب گوجه فرنگي: دو قاشق غذاخوري آب: سه ليوان زردچوبه و ادويه خورشتي (ادويه قيمه نثار): يك قاشق چاي‌خوري نمك و فلفل و دارچين: به ميزان لازم زعفران دم كشيده: نصف پيمانه گلاب: دو قاشق غذاخوري زرشك و خلال پسته و خلال بادام: از هر كدام 5 قاشق غذاخوري …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پودینگ انار

466393 415 310x205 - طرز تهیه ی پودینگ انار

مواد اولیه: نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری وانیل: يك چهارم قاشق مرباخوری خامه: 150گرم (فرم گرفته شده) آب انار: 2 پیمانه پودر قند: 3 چهارم پیمانه شیر: 2 قاشق غذاخوری ژلاتین:2 ورق پنیر خامه‌ای: 100گرم (اختیاری) آشنایی با روش تهیه پودینگ انار طرز تهیه: 1. ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی دلمه برگ مو

466126 183 310x205 - طرز تهیه ی دلمه برگ مو

مواد لازم: گوشت چرخ کرده يا قيمه ۳۰۰ گرم برنج1 پیمانه لپه 1 پیمانه سبزی خرد شده ( ترخون ، مرزه ، ریحان ، جعفری ، شوید ، گشنیز و پیاز چه ) ۱ پیمانه زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری نمک و زرد چوبه و فلف سياه و قرمز به میزان لازم خلال پوست پرتقال تلخی گرفته شده ۴ …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی رولت تخم مرغ

464734 416 310x205 - طرز تهیه ی رولت تخم مرغ

مواد لازم: تخم مرغ هویج پیارچه نمک روغن آشنایی با روش تهیه رولت تخم‌ مرغ (غذای کره‌ای) طرز تهیه: 1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای ریخته و به وسیله چنگال یا همزن، هم می‌زنیم.سپس هویج و پیازچه خرد شده و نمک را به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و همه مواد رو باهم مخلوط می‌کنیم. 2. بعد کف تابه را روی حرارت …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی هات‌چاکلت پاریسی

467144 608 310x205 - طرز تهیه ی هات‌چاکلت پاریسی

  مواد لازم • دو پیمانه شیر کامل • 130 گرم شکلات تلخ خرد شده • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای طرز تهیه 1. شیر را در قابلمه متوسط روی حرارت ملایم آب کنید. هنگامی که گرم شد، شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. برای اینکه شکلات به غلظت لازم برسد باید آنها را سه دقیقه روی حرارت …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی نان شکلاتی موز و تمشک

467143 719 310x205 - طرز تهیه ی نان شکلاتی موز و تمشک

• تعداد: 16 نفر • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان پخت: 55 دقیقه • زمان خنک شدن: 10 دقیقه مواد لازم • دو پیمانه آرد کامل • 1.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین • 1/4 قاشق چایخوری نمک • 1/4 قاشق چایخوری جوزهندی • 1/8 قاشق چایخوری زنجبیل …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ناپلئونی با توت‌فرنگی

467142 698 310x205 - طرز تهیه ی ناپلئونی با توت‌فرنگی

مواد لازم • پنیر خامه‌ای شکلاتی • ¼ پیمانه + 3 قاشق غذاخوری شکر • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو • 225 گرم پنیر خامه‌ای • دو قاشق غذاخوری + دو قاشق چایخوری شیر • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل • دو ورق خمیر شیرینی • یک عدد تخم‌مرغ هم‌زده • 1 ¾ پیمانه توت فرنگی تازه • پودر قند …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی بنفی پای

467141 797 310x205 - طرز تهیه ی بنفی پای

بنفی پای مواد لازم • بیسکویت 300 گرم • کره ذوب شده 60 گرم • سس کارامل 400 گرم • موز 3 عدد بزرگ • خامه فرم گرفته شده 350 گرم • شکر 1 قاشق غذاخوری • شکلات تلخ 100 گرم طرز تهیه 1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. 2. بیسکویت ها را در مخلوط …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سوفله شکلات

467140 449 310x205 - طرز تهیه ی سوفله شکلات

مواد لازم • کره 3 قاشق چایخوری • آرد 3 قاشق غذاخوری • شیر 1 پیمانه • شکلات خرد شده 1 پیمانه • تخم مرغ 4 عدد • وانیل 1 قاشق چای خوری • شکر ¼ پیمانه طرز تهیه 1. برای تهیه سوفله شکلات در ابتدا چهار عدد ظرف و کاسه سوفله را با کره چرب کنید. در یک قابلمه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کره بادام زمینی

467139 828 310x205 - طرز تهیه ی کره بادام زمینی

• تعداد: 34 عدد کاپ‌کیک • زمان آماده سازی: 45 دقیقه • زمان پخت: 18 دقیقه در 375 درجه فارنهایت مواد لازم • نصف پیمانه کره • 3 عدد تخم مرغ • 2.5 پیمانه آرد کامل • 2.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر • نصف قاشق چایخوری نمک • 1/3 پیمانه کره بادام زمینی • یک پیمانه شکر قهوه ای • …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پلو مکزیکی

455503 998 310x205 - طرز تهیه ی پلو مکزیکی

مواد لازم: سینه مرغ پخته شده : یک عدد پیاز متوسط : یک عدد سیر له شده : یک حبه نمک : یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه : یک قاشق چای‌خوری سس سالسا : 1/4 پیمانه هویج : یک عدد در صورت تمایل روغن : به میزان لازم برنج پلو مکزیکی طرز تهیه: 1. سینه مرغ را از قبل همراه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی زرشک پلو

466409 918 310x205 - طرز تهیه ی زرشک پلو

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ این غذا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است: 1. برای اینکه غذای‌تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تکه‌های مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آن‌ها پیاز و ادویه و آب اضافه کنید. 2. …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شيك نوتلا

466272 887 310x205 - طرز تهیه ی شيك نوتلا

مواد لازم براي هر ليوان: خامه صبحانه: نصف ليوان نوتلا: دو قاشق غذاخوري بستني شكلاتي: نصف ليوان يخ: چند تكه كوچك پودر كاكائو: 20 گرم پودر فندق: 30 گرم آب: یک‌چهارم ليوان روش تهيه: 1. ابتدا آب را داخل قابلمه‌‌اي جوش مي‌آوريم، در حال جوشيدن آب، نوتلا و كاكائو را به آن اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم تا مواد يكدست …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی بیسکویت

464988 653 310x205 - طرز تهیه ی بیسکویت

  مواد لازم: آرد: 225 گرم آرد ذرت: 75 گرم كره نرم شده: 250 گرم پودر قند:60 گرم رنده پوست پرتقال: 2 قاشق غذاخوري آب پرتقال: يك قاشق غذاخوري طرز تهیه: 1. فر را روي 170 درجه سانتي گراد گرم كنيد. كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. آرد و آرد ذرت را با هم مخلوط كنيد. كره را …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی بادمجان شکم پُر مازندرانی

466336 288 310x205 - طرز تهیه ی بادمجان شکم پُر مازندرانی

طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمك می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك می‌‌كنیم. وسط بادمجان‌ها را یك چاك می‌‌دهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند.   مواد اولیه: بادمجان 5عدد گوجه فرنگی 3عدد پیاز (رنده شده) 3عدد گردو 200گرم سیر 3حبه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سوپ کدو حلوایی

461673 689 310x205 - طرز تهیه ی سوپ کدو حلوایی

مواد لازم: کدو حلوایی …. 300 گرم پیاز متوسط …. 1 عدد سیر …. ۱ حبه کره …. ۱ ق غ استاک مرغ (آب مرغ) …. ۵۰۰ میلی لیتر آویشن …. ¼ ق م خامه …. ۲ ق غ نمک و فلفل طرز تهیه سوپ کدو حلوایی طرز تهیه: 1 – کدو حلوایی را با پوست و سیر را در …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ترشه تره گیلانی

449570 407 310x205 - طرز تهیه ی ترشه تره گیلانی

مواد اولیه : برای 5 نفر تخم مرغ 3 عدد سیر 1 بوته خالواش نصف پیمانه (سبزی سنتی گیلانی) آب نارنج 1 تا 1 و نیم لیوان فلفل به میزان لازم سبزی 1 كیلو (اسفناج،برگ چغندر،گشنیز،تره،جعفری و شوید( اسفناج بیشتر از بقیه)) نعنا نصف پیمانه دارچین به میزان لازم روغن نصف پیمانه نمك به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کتلت بادمجان

469368 209 310x205 - طرز تهیه ی کتلت بادمجان

مواد لازم • دو عدد بادمجان • سه عدد سیب زمینی آب پز • یک عدد پیاز و تخم مرغ • یک قاشق غذاخوری جعفری خردشده • 30 گرم پنیر پیتزا • نمک و آرد سوخاری و روغن روش تهیه 1. بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و سپس پوست کنده و ساطوری خرد کنید. سیب زمینی …

بیشتر بخوانید »