مواد لازم • سویا -1 پیمانه • سیب زمینی – 4عدد • فلفل دلمه ای – 1عدد • رب گوجه – 1قاشق چایخوری • پیاز- 1عدد • پودر سوخاری • نمک فلفل. زرد چوبه طرزتهیه 1. ابتدا سیب زمینی ها را گذاشته تا آب پز شود بعد در ظرفی پیاز را سرخ می کنیم و سویا خیس خورده را درون …
بیشتر بخوانید »آشپزی
طرز تهیه ی شامی
مواد لازم • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم • سیب زمینی بزرگ ۱ عدد • پیاز بزرگ ۱ عدد • تخم مرغ ۳ عدد • آب غوره نصف پیمانه پلوپز • آب ۱ لیتر • کره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم • نمک ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم • رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق • برنج …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شامی بادمجان
مواد لازم • تره، مرزه و جعفری ساطوری شده 150 گرم • بادمجان پنج عدد • برنج پخته شده نصف پیمانه • پنیر پارمزان نصف پیمانه • گوشت چرخکرده 250 گرم • تخممرغ دو عدد • پیاز رنده شده یک عدد • نمک، فلفل و روغن مایع طرز تهیه 1. بادمجانها را در مقداری آب و نمک به مدت یک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شامی کباب رشتی
مواد لازم • گوشت بدون چربی گوسفند: ۴۰۰ گرم • تخم مرغ: ۵ عدد • لپه: ۴۰۰ گرم • پیاز: دو عدد متوسط • زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری • نمک و فلفل طرز تهیه 1. گوشت را قطعه قطعه کرده و آن را بشویید. پیاز را خرد کرده و با گوشت و زردچوبه و دو لیوان آب روی آتش …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شامی کشمشی
مواد لازم (8 تا 10 نفر) • گوشت گوسفند یا گوساله بی استخوان: 300 گرم • کشمش: 1 لیوان • نخود خیس کرده: 2 لیوان • برنج: 1 لیوان • ترخون خرد شده: 2 قاشق غذاخوری • پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری • تخم مرغ: 2 تا 3 عدد • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری • آرد گندم یا سیب زمینی: …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دسر ژلاتینی با طعم بی نظیرِ نوتلا
مواد لازم: خامه فرم گرفته: 300 گرم شكلات سياه: 200 گرم پودر كاكائو: 50 گرم مارگارين: 100 گرم پودر شكر: 125 گرم پودر فندق: 100 گرم نوتلا: 200 گرم پودر ژلاتين: دو قاشق غذاخوري آب سرد: یکسوم ليوان خامه صبحانه: 200 گرم روش تهيه: 1. ابتدا خامه صبحانه، شكلات سياه و نوتلا را در قابلمه مخصوص كرمپزي ريخته و آن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فيله مرغ و قارچ
مواد لازم براي 4 نفر: فيله مرغ: 16 عدد پياز متوسط، ساطوري: يك عدد قارچ ورقهاي:200 گرم روغن مايع: يكچهارم پيمانه سير، ساطوري: يك عدد پنير موتزارلا، رنده شده: 100 گرم نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم روش تهیه: 1. فر را روي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. فيلههاي مرغ را شسته، خشك كرده و از وسط چاك …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تاکو صبحانه
• تعداد: 4 نفر (هر نفر دو تاکو) • زمان آماده سازی: 20 دقیقه • زمان پخت: 7 دقیقه با دمای 375 درجه فارنهایت مواد لازم • نان پیتا یا ترتیلا • یک قاشق چایخوری روغن گیاهی • کمی روغن • ¼ قاشق غذاخوری نمک • یک پیمانه سیب زمینی قهوه ای رنده شده • دو قاشق غذاخوری فلفل سبز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اِستارا پنیر و بوقلمون
• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 30 دقیقه • زمان خنک شدن: 2 ساعت • زمان پخت: 55 دقیقه مواد لازم • 12 عدد نان کشمشی • 170 گرم پنیر چدار خرد شده • 255 گرم سینه بوقلمون خرد شده یا ژامبون بوقلمون • ¼ پیمانه کره آب شده • 1/3 پیمانه پیاز خرد شده • سه پیمانه شیر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كوكوي آويشن
مواد لازم • تعداد: يك نفر • 1عدد تخممرغ • 1قاشق مرباخوري آرد گندم • 1قاشق غذاخوري سرصاف پودر آويشن • نمك به ميزان لازم • يكونيم قاشق غذاخوري روغن مايع طرز تهيه 1. تخممرغ، آرد، نمك و پودر آويشن را بهمدت يك دقيقه با چنگال بزنيد. 2. روغن را داخل تابه بريزيد و آن را حدود 30ثانيه روي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی وافلساندویچ توت فرنگی و پنیر خامه ای
• تعداد: 4 نفر • زمان آماده سازی: 20 دقیقه • زمان پخت: دو دقیقه برای هر ساندویچ مواد لازم • 1/3 پیمانه پنیر سفید خامه ای • 4 قاشق چایخوری عسل • 8 عدد نان وافل • 1.5 پیمانه توت فرنگی تازه • ¼ پیمانه گرانولای کم چرب • دو قاشق غذاخوری مغز نمکی تخمه آفتابگردان • کمی روغن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پای پنیر و ژامبون
• تعداد: 12 تا 16 نفر • زمان تهیه: 30 دقیقه • زمان پخت: 25 دقیقه مواد لازم • 180 گرم پنیر خامه ای، نرم شده • دو قاشق غذاخوری خردل عسل • 500 گرم خمیر شیرینی پزی آماده و منجمد • 170 گرم ورقه های نازک ژامبون • 170 گرم پنیر چدار رنده شده • یک عدد تخم مرغ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سینه مرغ قالبی
مواد لازم: قارچ: 500 گرم سینه مرغ: 500 گرم تخممرغ: سه عدد خامه: یک پیمانه سس مایونز: یک پیمانه بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری آرد سوخاری: نصف پیمانه خردل: یک قاشق چایخوری کره: 50 گرم آب لیمو: دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: از هر کدام یک قاشق چایخوری آشنایی با روش تهیه سینه مرغ قالبی طرز تهیه: 1. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد اسفناج با بال دودی
مواد لازم: بال دودی وکیوم شده: یک بسته اسفناج: 500 گرم پنیر ورقهای گودا یا چدار: حدود 10 ورق رب انار: دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک: چهار قاشق غذاخوری آب: سه قاشق غذاخوری سبزی معطر مخصوص سالاد: یک بسته روغن زیتون:100 میلیلیتر مغز تخمه آفتابگردان: یک بسته ذرت در صورت تمایل: یک قوطی روش تهیه: 1. برگهای اسفناج را پاک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بیسكویت بادام زمینی
مواد لازم برای خمیر: آرد: 250 گرم كره: 160 گرم پودر شكر: 80 گرم آب: دو قاشق غذاخوری وانیل: یکسوم قاشق چایخوری پودر بادام زمینی: 60 گرم زرده تخممرغ: یك عدد مواد لازم برای داخل بیسكویت: كره: 50 گرم پودر شكر: 100 گرم كره بادامزمینی: 50 گرم پودر كاكائو: یك قاشق غذاخوری پودر بادامزمینی: دو قاشق غذاخوری پسته چرخ شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نان كنجدي سوخاري
تعداد: 1نفر مواد لازم • 2عدد نان تست،1 • عدد تخممرغ كوچك • 2تا 3قاشق غذا خوري كنجد • نمك، پودر فلفل سياه و دارچين به ميزان لازم • روغن مخصوص سرخ كردن به ميزان لازم طرز تهيه 1. تخممرغ را با نمك، فلفل و كمي پودر دارچين به خوبي هم بزنيد. 2. نانهاي تست را ابتدا در تخممرغ و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پنكيك كدو حلوايي
مواد لازم • پوره كدوحلوايي: دو پيمانه • آرد: سه چهارم پيمانه • شيرعسل يا عسل: نصف پيمانه • تخممرغ: دو عدد، بزرگ • بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري • دارچين: يك قاشق مرباخوري • وانيل: يكچهارم قاشق چايخوري روش تهیه 1. در يك كاسه آرد، بيكينگ پودر، وانيل و دارچين را با هم مخلوط كنيد. 2. در كاسه ديگر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک گردو و عدس
• تعداد: 8 نفر مواد لازم • 1.5 پیمانه گردوی بوداده • یک پیمانه عدس سبز یا قهوهای • دو پیمانه آب سبزیجات • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون • دو پیمانه پیاز سفید خرد شده • یک پیمانه کرفس خرد شده • نصف پیمانه هویج خرد شده • 3 حبه سیر رنده شده • یک قاشق چایخوری آویشن خشک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تخممرغ بندیکت
• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان پخت: 30 دقیقه مواد لازم • یک قاشق چایخوری سرکه • 8 عدد تخم مرغ • 4 عدد مافین انگلیسی • 1/3 پیمانه پنیر نرم طعمدار (سبزیجات، پیاز، فلفلی یا …) • 8 ورقه ژامبون • 16 ساقه ریحان یا اسنفاج تازه • 8 ورقه گوجه فرنگی • …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ناگت برنج و گوشت مخصوص کودکان
مواد لازم: برای 4 نفر برنج 1پیمانه تخم مرغ 2عدد پیاز 1عدد رب گوجه فرنگی 1قاشق سوپخوری سیر 1حبه نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم آرد به میزان لازم كره به میزان لازم زعفران نصف قاشق چایخوری (ساییده) گوشت 100گرم (چرخكرده) طرز تهیه: 1. برنج را حدودا دو ساعت با اب و نمك خیس كنید و آن را …
بیشتر بخوانید »