آخرین خبرها

آشپزی

دراین قسمت شما میتوانید با طرز تهیه انواع کیکها سوپها آشها و شرینیها آشنا شوید

طرز تهیه ی کیش توفو، قارچ و مارچوبه

472831 281 310x205 - طرز تهیه ی کیش توفو، قارچ و مارچوبه

• تعداد: 6 نفر • زمان آماده سازی: 20 دقیقه • زمان پخت: 20 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت مواد لازم • 350 گرم توفو (خمير سويا كه‌ سفيد و پنير مانند است‌) • دو عدد تخم مرغ • 85 گرم پنیر چدار، رنده شده • دو قاشق غذاخوری ریحان خرد شده • ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی گوجه شکم پر با تخم مرغ

472830 457 310x205 - طرز تهیه ی گوجه شکم پر با تخم مرغ

مواد لازم • گوجه فرنگی • تخم مرغ • نمک • فلفل • روغن زیتون طرز تهیه 1. سر گوجه‌فرنگی‌ها را جدا کنید و درون گوجه‌ها را خالی کنید اما تا حدی که تخم‌های گوجه فرنگی خارج شود و گوشت آن باقی بماند. 2. درون گوجه‌ها نمک و فلفل بپاشید، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجه‌ها را کف …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی فرني شكلاتي

472829 188 310x205 - طرز تهیه ی فرني شكلاتي

تعداد: 3نفر مواد لازم • 2ليوان شير كم‌چرب • 50گرم آرد برنج 100گرم شكر • يك تا 2قاشق غذاخوري گلاب • 2قاشق غذاخوري شكلات آب‌كرده طرز تهيه 1. ابتدا آرد برنج، شكر و گلاب را در شير سرد حل كنيد. اين مواد را داخل قابلمه پيركس يا لعابي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. فرني را خوب هم بزنيد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پنکک هلو و شربت چای

472828 381 310x205 - طرز تهیه ی پنکک هلو و شربت چای

• تعداد: 6 نفر • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه مواد لازم • دو قوطی کمپوت هلو • نصف پیمانه خامه فرم گرفته • دو عدد تخم مرغ هم زده • یک و نیم پیمانه آرد جو یا آرد کامل • یک پیمانه آرد کامل • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای • دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر • 1 …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پپروناتا

454457 770 310x205 - طرز تهیه ی پپروناتا

موادلازم‌براي چهار نفر روغن مايع: يك‌چهارم پيمانه فلفل دلمه‌اي قرمز، خلالی: دو عدد فلفل دلمه‌اي زرد، خلالی: دو عدد فلفل دلمه‌اي سبز، خلالی: دو عدد پياز بزرگ، خلالی: يك عدد سير خرد شده: سه حبه پودر آويشن: نصف قاشق غذاخوري گوجه‌فرنگي درشت نگینی: چهار عدد ريحان تازه: 5-6 ساقه آبليمو: يك‌چهارم پيمانه نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم روش …

بیشتر بخوانید »

تاریخچه پدید آمدن شیرینی ماکارون

430300 688 310x205 - تاریخچه پدید آمدن شیرینی ماکارون

تاریخچه‌ای كوتاه از شیرینی ماكارون هرچند غالب داستان‌ها از این قرارند كه اصلیت شیرینی ماكارون به فرانسه برمی‌گردد، اما سند قطعی در این‌باره وجود ندارد و هنوز هم هرازگاهی این شیرینی محبوب بین‌المللی به دیگر كشورها ازجمله ایتالیا نسبت داده می‌شود، البته شاخص‌ترین نظر درباره تاریخچه ماكارون به سال 1533 برمی‌گردد. تاریخچه‌ای كوتاه از شیرینی ماكارون این تاریخ دقیقا مصادف …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت انگلیسی

474100 338 310x205 - طرز تهیه ی تارت انگلیسی

مواد لازم • آرد: 650 گرم • شكر: 175 گرم • شير: يك ليوان (250 ميلي‌ليتر) • پودر خميرترش: 45 گرم • كشمش سياه پلويي: 200 گرم • تكه‌هاي ريز مرباي پوست پرتقال: 150 گرم • كره: 200 گرم • تخم‌مرغ: دو عدد • زرده تخم‌مرغ: يك عدد • مربا : 150 گرم روش تهیه 1. ابتدا آرد را داخل …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارتلتِ تافی و سیب

474099 136 310x205 - طرز تهیه ی تارتلتِ تافی و سیب

• تعداد: 24 نفر • زمان آماده سازی: 25 دقیقه • زمان پخت: 18 دقیقه مواد لازم • 425 گرم خمیر پای • دو عدد سیب زرد خرد شده و پوست کنده • نصف پیمانه تافی خرد شده • ¼ پیمانه شکر قهوه ای • دو قاشق غذاخوری کره آب شده • 1/8 قاشق چایخوری نمک • پودر قند طرز …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت ميوه شكلاتي

474098 964 310x205 - طرز تهیه ی تارت ميوه شكلاتي

مواد لازم براي خمير تارت • آرد: 325 گرم • پودر كاكائو: 50 گرم • كره: 180 گرم • پودر شكر: 4 قاشق سوپ‌خوري • روغن مايع: 4 قاشق سوپ‌خوري • آب سرد: 2 قاشق سوپ‌خوري • تخم‌مرغ: يك عدد • لوبيا قرمز: به ميزان لازم مواد لازم براي داخل تارت: • موز و كمپوت آناناس: به ميزان لازم • …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت خامه با ميوه تازه

474097 836 310x205 - طرز تهیه ی تارت خامه با ميوه تازه

مواد لازم • خمير تارت‌: به اندازه ظرف یا تعداد مورد نظر • كرم خمير: به اندازه پوشاندن سطح خمیر • مخلوط ميوه تازه(موز، توت‌فرنگي، كيوي، سيب): 2 فنجان روش تهیه 1. فر را با حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم كنيد. خمير را آماده كرده و به 8 قسمت مساوي تقسيم كنيد. روي سطح آرد بپاشيد. قسمت‌ها را به شكل …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت فلفل دلمه ای

474096 226 300x205 - طرز تهیه ی تارت فلفل دلمه ای

تارت فلفل دلمه ای • زمان آماده‌سازی: 25تا 30 دقیقه • زمان پخت: 30 دقیقه • مقدار: 1تا 2 نفر مواد لازم • فلفل دلمه‌ای رنگی خلال‌شده:3 عدد • سس سفید:2 پیمانه • سیر رنده شده:5 حبه • خامه:2 قاشق غذاخوری طرز تهیه 1. ابتدا قالب را چرب کرده، سپس خمیر را به آرد آغشته و در سطح قالب پهن …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت شكلات و موز

474095 318 310x205 - طرز تهیه ی تارت شكلات و موز

تعداد: 4 نفر مواد لازم خمير مخصوص تارت • كره: 400 گرم • شكر: 170 گرم • وانيل: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري • آرد: 550 گرم • تخم‌مرغ: يك عدد • نمك: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري مواد اصلي تارت شكلات • زرده تخم‌‌مرغ: 4 عدد • پودر كاستر: يك قاشق چاي‌خوري • شكر: 2 قاشق چاي‌خوري • شكلات تلخ و شيرين: 200 …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت خرما

474094 947 310x205 - طرز تهیه ی تارت خرما

مواد لازم خمیر • آرد: 175 گرم • كره سرد: 75 گرم • تخم مرغ: یك عدد • آب یخ: یك قاشق سوپ‌خوری موادلازم میانی • كره نرم:90 گرم • شكر: 90 گرم • تخم‌مرغ زده شده: یك عدد • بادام پودر شده: 90 گرم • آرد: گرم • آب: یك قاشق سوپ‌خوری • اسانس پرتقال: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری • …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت موزی تاتین

474093 763 310x205 - طرز تهیه ی تارت موزی تاتین

تعداد: 6 نفر مواد لازم • كره: 60 گرم • شكر: 150 گرم • خمیر شیرینی: 250 گرم • موز: 4 عدد بزرگ • دارچین: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری • بستنی وانیلی و مقداری پودر نارگیل: اختیاری • پرتقال: یك عدد • آرد سفید: برای تكاندن روی شیرین • خامه: اختیاری طرز تهیه: برای درست كردن موز: فر را در دمای …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت لیمو

474092 971 310x205 - طرز تهیه ی تارت لیمو

• تعداد: 8 نفر مواد لازم • یک عدد لیموترش (8 قاچ) • 1.5 پیمانه شکر • یک قالب کره • 1 قاشق چایخوری وانیل • 4 تخم مرغ • خمیر تارت طرز تهیه 1. همه مواد (به غیر از خمیر تارت) را در مخلوط کن با یکدیگر مخلوط کنید. 2. خمیر تارت را در قالب بگذارید و لبه های …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت هلو

474091 272 310x205 - طرز تهیه ی تارت هلو

• تعداد: 8 نفر مواد لازم • 1.5 پیمانه + دو قاشق غذاخوری آرد کامل • ¾ قاشق چایخوری نمک • ¾ پیمانه + یک قاشق چایخوری کره • ¼ پیمانه روغن زیتون • دو قاشق غذاخوری شیر کامل • نصف قاشق چایخوری عصاره بادام • دو قاشق غذاخوری کره • 3 تا 5 عدد هلوی کوچک و رسیده طرز …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت سیب و کدوحلوایی

474090 723 310x205 - طرز تهیه ی تارت سیب و کدوحلوایی

• تعداد: 6 تا 8 نفر مواد لازم مواد میانی • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای • یک قاشق چایخوری دارچین • نصف قاشق چایخوری نمک • ¼ قاشق چاخوری پودر جوزهندی • ¼ قاشق چاخوری پودر زنجبیل • ¼ قاشق چاخوری پودر میخک • یک قاشق چایخوری وانیل • یک پیمانه پوره کدوحلوایی • دو قاشق غذاخوری کره • …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پفک فضایی

476352 248 310x205 - طرز تهیه ی پفک فضایی

مواد لازم: شکلات تلخ: 50 گرم پودرشکر: 50 گرم زرده تخم‌مرغ: یک عدد آرد: 110 گرم پودرکاکائو: 20 گرم گردوی خرد شده: 60 گرم شکلات چیپسی: 40 گرم کره: 50 گرم روش تهیه: 1. ابتدا شکلات را روی بخارآب ذوب می‌کنیم. پودرشکر و کره را داخل کاسه همزن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا پف کرده و یکدست شوند. زرده …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کباب تابه‌ای

466130 671 310x205 - طرز تهیه ی کباب تابه‌ای

مواد اولیه : مرغ (مخصوص جوجه كباب) مرغ نیم كیلو روغن زیتون 3قاشق سوپخوری زیتون (برای تزیین) به میزان لازم نمك به میزان لازم زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری آبلیمو به میزان لازم پیاز 2عدد طرز تهیه جوجه کباب تابه ای طرز تهیه: 1. ابتدا پیاز را رنده كرده و آب آن را كامل میگیریم و آب آن را روی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تورتیلای اسپانیایی

472795 577 310x205 - طرز تهیه ی تورتیلای اسپانیایی

تعداد: 6 نفر مواد لازم • 900 گرم سیب زمینی • نمک • یک عدد پیاز خرد شده • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون • 8 عدد تخم مرغ • فلفل سیاه • 1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده • 1.5 قاشق غذاخوری کره طرز تهیه 1. سیب زمینی ها را با نمک و آب 20 تا 25 دقیقه بپزید …

بیشتر بخوانید »