مواد لازم: برنج مخصوص سوشي: يك پيمانه آب: يكونيم پيمانه سركه برنج: يكسوم پيمانه شكر: دو قاشق غذاخوري نمك: يكدوم قاشق چايخوري نوري (جلبك مخصوص سوشي): يك ورق مايونز چيلي: دو قاشق غذاخوري خيار: دو عدد فلفل دلمهاي قرمز: يك عدد شويد تازه (خردشده): به ميزان لازم روش تهیه: 1. ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خيس …
بیشتر بخوانید »آشپزی
طرز تهیه ی مرغ با سبزیجات و سس قارچ
تعداد: 4 نفر زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه مواد لازم 8 عدد ران مرغ با پوست 1/4 قاشق چایخوری نمک درشت 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه دو قاشق غذاخوری رزماری تازه دو قاشق غذاخوری آویشن تازه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون 225 گرم قارچ درشت یک قاشق غذاخوری آرد کامل 1.5 پیمانه آب مرغ دو قاشق غذاخوری خردل یک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته تالی
مواد لازم: پیاز متوسط 1 عدد گوشت چرخ شده 250 گرم سیب زمینی 2 عدد متوسط گوجه فرنگی 2تا3 عدد فلفل دلمه ای در صورت تمایل نمک و فلفل و زرد چوبه و آبغوره یا غوره به عنوان چاشنی ته تالی؛ غذایی سنتی و محبوب از شهر اراک طرز تهیه : 1. در ابتدا اشاره کنم این غذا تقریبا شبیه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ذرت شيرين و شير
ذرت شيرين و شير مواد لازم پنج عدد ذرت زرد سه فنجان شير يك فنجان شكر دو تا سه عدد دارچين طرز تهیه 1. اين نوشيدني شيرين در آمريكاي مركزي طرفداران زيادي دارد. با يك چاقو دانه ذرت را از آن جدا كنيد و در يك مخلوطكن با يكدوم فنجان شير دو تا سه دقیقه هم بزنيد تا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی هاتچاكلت مكزيكي
مواد لازم 3 فنجان شير 2 قاشق غذاخوري پودركاكائو 2 قاشق غذاخوري شربت افرا يا عسل يكچهارم قاشق چايخوري وانيل طرز تهیه 1. شير را در يك ظرف بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. اين كار باعث ميشود كاكائو زودتر در شير ذوب شود. حالا پودركاكائو، شربت افرا و دارچين را اضافه و حرارت را خاموش كنيد. 2. با يك چنگال …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بمب اسپرسو با زرده تخممرغ و شير
مواد لازم يكسوم فنجان شير دوسوم فنجان مخلوط زرده تخممرغ و شير 45 گرم اسپرسو و جوز طرز تهیه 1. اين اسپرسو فقط پنج دقيقه زمان لازم دارد تا آماده شود. شير و مخلوط زرده تخممرغ را در يك ظرف بريزيد و حرارت دهيد. بعد از آن اسپرسو را اضافه كنيد. حالا براي ريختن اين نوشيدني بهتر است با يك …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چاي زنجبيل
مواد لازم چهار فنجان آب چند تكه چوب زنجبيل طرز تهیه 1. زنجبيل از قديمالايام مورد مصرف مردم ايران، هند و چين بوده است. پوست زنجبيل را كنده و آن را به شكل ورقههاي بسيار نازك برش دهيد. 2. آب را در ظرفي مناسب جوش بياوريد و در اولين لحظات جوش آمدن آب، ورقههاي زنجبيل را به آن اضافه كنيد. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قهوه كريول
مواد لازم 3 فنجان قهوه يك پر پوست پرتقال يك پر پوست ليمو مقداري ميخك دو عدد چوب دارچين يكدوم فنجان هويج يكچهارم فنجان آب نارگيل طرز تهیه 1. اين قهوه در نيواورلئان زياد مورد مصرف قرار ميگيرد. ميخك، پوست پرتقال و ليمو را در يك ماهيتابه بريزيد و دارچين، هويج و آب نارگيل را به آرامي روي ماهيتابه با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی هاتچاكلت خــانگي
مواد لازم شير جوش ليوان بزرگ شير سرد: 300 ميليليتر پودر كاكائو سياه: يك تا2 قاشق چايخوري شكلات صبحانه: يك تا 2 قاشق چايخوري بستني شكلاتي: يك اسكوپ يا 2 قاشق غذاخوري طرز تهيه 1. شير را درون شيرجوش ريخته و روي حرارت ملايم گاز بگذاريد. بسته به مقدار تلخي كه مايليد نوشيدني شما داشته باشد، بين يك تا 2 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چای شیر و عسل
مواد لازم يك كيسه چاي يك دانه هل مقداري فلفل سياه خرد شده دو عدد چوب دارچين يك عدد ميخك مقداري زنجيل تازه پوست كنده يك فنجان آب گرم يك فنجان شير يك قاشق عسل مقداري جوز و وانيل طرز تهیه 1. همه مواد به جز عسل و شير را در يك ظرف بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. بعد از …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نان فطیر
مواد لازم: آب گرم : نصف پیمانه آرد : 4 پیمانه آب ولرم : 2 پیمانه نمک : یک قاشق چایخوری شکر : 1/2-1 قاشق چایخوری پودر خمیر ترش : 2 قاشق چایخوری روغن مایع : یک قاشق سوپخوری کنجد : مقدرای (برای تزئین) گردو خرد شده : یک پیمانه دارچین : 2 قاشق سوپخوری شکر : 1/2 پیمانه نان …
بیشتر بخوانید »راه هایی برای تشخیص سالم بودن تخم مرغ
1. دقت کنید پوسته تخممرغ تازه، سفید، شفاف و زبر و خشن است اما پوسته تخممرغ کهنه کدر، صاف و بدرنگ است. 2. اگر در مورد تازه بودن آن شک دارید میتوانید مقداری محلول آب نمک سرد درست کنید سپس تخممرغ ها را درون محلول قرار دهید، اگر سالم باشد بهدلیل سنگین بودن به صورت عمودی به ته ظرف میرود …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کوفته قلقلی با مرغ و گوجهفرنگی خشک
تعداد: 8 نفر زمان تهیه: 25 دقیقه زمان پخت: 16 دقیقه مواد لازم 100 گرم گوجهفرنگی خشک 3 حبه سیر 1/4 قاشق چایخوری نمک درشت 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه 1/4 پیمانه نان خشک 700 گرم مرغ خام نصف پیمانه پنیر ریکوتا دو عدد تخممرغ همزده یک قاشق غذاخوری شیر کامل یک قاشق غذاخوری پودر آویشن یک قاشق چایخوری …
بیشتر بخوانید »تکنیک ها وراه هایی برای خوشمزه کردن سوپ و خورش
تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش _ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند. _ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید. _ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کرم باوارآی کافه لاته
مواد لازم برای خمیر: شیر: 250 میلیلیتر قهوه فرانسه دمکرده: 250 میلیلیتر شکر: 225 گرم زرده تخممرغ: 6 عدد خامه صبحانه: 250 گرم وانیل: نصف قاشق چایخوری ژلاتین: 10 ورق معادل دوونیم قاشق غذاخوری روش تهیه: 1. ابتدا زردههای تخممرغ را با شکر و وانیل با درجه کند همزن برقی هم میزنیم تا کمی پف کرده و شکر داخل زردهها …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کلم پلو
مواد لازم: کلم خرد شده : یک کیلو برنج : یک کیلو گوشت چرخ شده : 500 گرم ریحان : 400 گرم ترخان : 250 گرم جعفری : 200 گرم پیاز : 2 عدد زعفران : 3 قاشق روغن : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم ادویه پلویی : یک قاشق مرباخوری طرز تهیه پلویی ساده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دمنوش
طرز تهیه: 1. «به» را بشویید و با رنده درشت رنده کنید. سپس آن را در یک سینی بریزید و خشک کنید. 2. وقتی رطوبت به از دست رفت، آن را داخل تابه بریزید و روی حرارت کم بگذارید و مرتب هم بزنید تا کمی تغییر رنگ بدهد و چیزی شبیه چای معمولی حاصل شود. 3. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بادمجان پلو
مواد لازم: برنج : یک کیلوگرم بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم پیاز سرخ شده : یک پیمانه گوشت چرخ کرده : 500 گرم گوجه فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری روغن : نصف پیمانه نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم بادمجان پلو طرز تهیه: 1. بادمجانها را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چیپس با ماست یونانی
مواد لازم: ماست چکیده یک کیلوگرم 400 گرم فلفل قرمز تست شده و خرد شده(برای تست کردن فلفل می توانید آن را در ماکروویو قرار دهید تا نرم شود و از تردی بیرون آید و یا با یک قاشق روغن زیتون در ماهی تابه بپزید تا تست شود) یک چهارم فنجان پنیر فتای خرد شده 2 قاشق غذا خوری سبزی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رشته پلو با جوجه کبابی
مواد لازم: برنج چهار پیمانه رشته پلویی دو پیمانه سینه مرغ جوجه کبابی نیم کیلو ماست یک پیمانه تخم مرغ یک عدد زرشک و زعفران و کشمش به میزان دلخواه. آموزش تهیه رشته پلو با جوجه کبابی طرز تهیه: 1. برنج رو که از قبل خیس کرده بودیم رو در قابلمه آبجوش ریخته یکی دوتا جوش که خورد رشته رو …
بیشتر بخوانید »