پوره گوجه فرنگی دو فنجان – پیاز یکعدد بزرگ – سیر یک حبه -سبزیجات معطر شامل شوید ، گشنیز ، جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری– آبلیمو ترش تازه یک قاشق غذاخوری – نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آویشن به مقدار لازم – آب جوش نیم پیمانه. روش تهیه سس گوجه فرنگی: پیاز را بصورت کشمشی خرد میکنیم ، سیر را …
بیشتر بخوانید »پاستا
سس ایتالیایی پستو
سس ایتالیایی پستو ( ریحان ) Pesto سس ایتالیایی پستو ( ریحان ) Pesto مواد لازم : ریحان 100 گرم پاک شده روغن زیتون یک چهارم پیمانه استاک مرغ به میزان کافی پنیر پارمزان پودر 5 قاشق غذاخوری نمک وفلفل کمی سیر دو حبه بادام کاج یا مغزبادام معمولی 3 قاشق غ لیمو ترش یکعدد طرز تهیه : …
بیشتر بخوانید »معرفی انواع پاستا, طرز پخت و نامهای آنها
معرفی انواع پاستا, طرز پخت و نامهای آنها ماکارونی واژه ای ایتالیایی است و اصولا به پاستا لوله ای گفته میشود و ما در فارسی به پاستاها ” ماکارونی ” میگوییم زیرا اولین شکلی از پاستا که وارد منوی غذایی ایرانیها شد ماکارونی بود . مانند کلینکس که اولین مارک دستمال کاغذی تبدیل شد به معادل فارسی دستمال کاغذی ! پاستا …
بیشتر بخوانید »پاستا با ته چین بادمجان
طرز تهیه پاستا با ته چین بادمجان غذایی بسیار خوشمزه
بیشتر بخوانید »