مواد لازم: برنج : 4 پیمانه ماست: یک لیوان زعفران: یک قاشق چایخوری زرشک: یک قاشق غذاخوری مرغ: 300 گرم پیاز: یک عدد قارچ: 100 گرم زرده تخممرغ: 3 عدد شکر: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: نصف لیوان آشنایی با روش تهیه ته چین قارچ طرز تهیه: 1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه …
بیشتر بخوانید »سرگرمی
طرز تهیه ی گوآكاموله
1. دو عدد آووكادوی بزرگ را از وسط نصف كرده و گوشت آن را در يك هاون خالـي كنيــد. مقداري سس تند (سس توباسكو اگر در دسترس بود)، نصف يك پياز بنفش خرد شده، كمي آبليمو، كمي نمك، يك عدد گوجه خرد شده و كمي گشنيز خرد شده را به آووكادوها اضافه كرده خوب هم بزنيد. 2. اين پيشغذا را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی جوانه بروكلي با سس كره پرتقال
1. بروكليها را به اندازه دلخواه خرد كرده، آبپز كنيد (به زمان زيادي احتياج ندارد). بــراي تهيه سس كره پرتقال، يك قاشق غذاخوري سركه سفيد را با دو قاشق آب و سه عدد دانه فلفل نيمه خرد شده و نمك مخلوط كرده و روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد تا كمي آب آن جمع شود. 2. يك قاشق آب سرد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماهي قزلآلاي دودي با آووکادو
1. 200 گرم فيله ماهي قـزلآلاي دودي را در اندازههـاي بزرگ ببريد. يك عدد آووكــادوي متوسط را به دو نيم كرده پوست بگيريد و در اندازههاي بزرگ قاچ كنيد؛ تقريبا هماندازه با تكههاي ماهي. 2. كمي شويد خرد شده را با خامه مخلوط كنيد. در دو ظرف، نيمي از آووكادوها و نيمي از ماهي را بريزيد. كمي آبليمو و نمك …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ژله چيلي
1. چهار عدد فلفل چيلي متوسط را خرد كرده، همراه با دو عدد فلفل قرمز بدون تخم خرد شده و 300 ميليليتر سركه با هم آنقدر مخلوط كنيد تا همه مواد ريز شوند. 2. سه قاشق غذاخوري آبليمو و 800 گرم شكر دانهريز را به مخلوط اضافه كرده به مدت 10 دقيقه با حرارت بالا حرارت دهيد تا شكر در …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ ذرت شيرين
1. سه عدد پياز خرد شده را با دو عدد ساقه كرفس ريز شده، مقداري رازيانه، يك حبه سير و يك عدد فلفل تند در روغن تفت دهيد تا زمانيكه مواد نرم شوند. 2. يك دسته گشنيز را خرد كنيد. همزمان 18عدد بلال ذرت را دان كرده آماده طبخ كنيد. گشنيز را كمي تفت داده بقيه مواد را به آن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رول سبزيجات بهاري
1. 50 گرم رشته فرنگي را بخارپز كرده (ميتوانيد از نودل هم استفاده كنيد) و آبكشي كنيد و بگذاريد آب آن كامل برود. 2. هويج (دو عدد)، خيار (يك عدد)، فلفل قرمز (دوعدد) و پياز (سهعدد) را به صورت خلال بريده و با هم مخلوط كنيد سپس رشته فرنگي خشك شده را به آن اضافه كنيد. 3. تعدادي كاغذ برنجي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سس همه کاره
مواد لازم: ۱- یک آوکادو که پوستش را کندهاید، هستهاش را در آوردهاید و به تکههای درشت، خُردش کردهاید. ۲-دو فنجان آب ۳-یک حبه سیر ۴-کمی موسیر ۵-دو قاشق غذاخوری آبلیمو (به میل خودتان میتوانید این مواد را کم و زیاد یا حذف کنید) ۶-کمی نمک کوشر یا نمک دریا یا نمک معمولی ۷-کمی گرد فلفل سیاه (کمی از این …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک راه راه
مواد لازم برای یک کیک حلقهای گورخری: – سه پیمانه آرد – دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر – نصف قاشق چایخوری نمک – دو و نیم پیمانه شکر نرم – نصف پیمانه پودر کاکائو با کیفیت خوب – دو حبه هل پودرشده – شش قاشق غذاخوری آب – یک و نیم پیمانه کره مخصوص کیکپزی، آبشده و خنکشده با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پیتزا مرغ بدون خمیر
مواد لازم: مرغ آبپز 1تا 1/5 پیمانه فلفل دلمه ای نگینی 1 عدد کنسرو ذرت تصف پیمانه نمک- فلفل- آویشن به میزان لازم پنیر پیتزا 100 گرم تخم مرغ 4 عدد آب 2 قاشق غذا خوری آرد به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه: 1. حالا شما میتونید یه تکه مرغ بپزید و باهاش غذا درست کنید …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پیراشکی قلب
مواد لازم برای خمیر : تخم مرغ 2 عدد روغن مایع 1/4 پیمانه شیر 1/4 پیمانه ارد1 و 1/4 پیمانه بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه پیراشکی قلب مواد لازم برای داخل پیراشکی : گوشت چرخ شده 100 گرم پیاز متوسط 1 عدد فلفل دلمه ریز شده 2 قاشق قارچ ریز شده 3 عدد جعفری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بادمجان و تن ماهی
چه موادی لازم داریم؟ (برای سه تا چهار نفر) – سه عدد بادمجان – یک قوطی کنسرو ماهی تن (در آب یا روغن زیتون) – یک پیاز کوچک رندیده – دو حبه سیر رندیده – دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر – چند پر ریحان تازه یا اسفناج کوچک یا جعفری تازه – دو عدد گوچه فرنگی متوسط خردشده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت ماسکارپونه با گوجهفرنگی
• تعداد: 6 تا 8 نفر • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه مواد لازم • 2 ¼ پیمانه آرد کامل • یک قاشق چایخوری نمک • ¼ پیمانه آب • ¾ پیمانه شورتنینگ • یک پیمانه برگ تازه ریحان • ¼ پیمانه روغن زیتون • یک حبه سیر رنده شده • 225 گرم پنیر ماسکاپونه • دو قاشق چایخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پنیر ماسکارپونه خانگی
زمان تهیه: 10 دقیقه زمان استراحت و سرد شدن: شب تا صبح تعداد: 2 پیمانه مواد لازم دو پیمانه خامه پرچرب و غلیظ یک قاشق غذاخوری آب لیموترش طرز تهیه 1. در یک قابلمه متوسط، روی حرارت کم خامه را هم بزنید تا به حالت نیمجوش در بیاید. دمای خامه باید حدود 180 درجه فارنهایت باشد و بیشتر از …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش بلغور شیر
مواد لازم برای تهیه ترخینه آش: بلغور گندم دانه ریز شیر زرد چوبه زیره(اختیاری) آش بلغور شیر ( استان خراسان ) روش تهیه: 1. بلغور شسته شده را با شیر مخلوط میکنیم. به اندازه ای شیر اضافه میکنیم که مخلوط غلیظ باشد و شیر اضافی نداشته باشد. 2. زرد چوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسفناج پنیری
مواد لازم 4 /1 و 1 پیمانه سینه مرغ پخته و خردشده 1 عدد پیاز خردشده به میزان لازم نمک و فلفل 1 ق چ آرد سفید 2 پیمانه اسفناج خردشده 1 پیمانه شیر 1/2 پیمانه خامه 1/2 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده طرز تهیه: 1. فر را با دمای 185 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میرزا قاسمی
مواد لازم بادمجان = 5 عدد متوسط گوجه فرنگی تازه = 2 عدد سیر = یک بوته تخم مرغ = 3 عدد روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه 1. در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک موز و کیوی
مواد لازم: موز رسیده: 3 عدد روغن زیتون یا روغن نارگیل: 45 گرم تخم مرغ: يك عدد کیوی: 2 عدد شکر قهوهای: 3 قاشق سوپخوري آرد: 180 گرم شکلات چیپسی: 20 گرم بیکینگ پودر: يك دوم قاشق چايخوري آشنایی با روش تهیه کیک کیوی و موز طرز تهيه: 1- ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لونگی
مواد لازم: گردو: ۲۵۰ گرم پیاز متوسط: یک عدد رنده شده رب آلوچه: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زرد چوبه، به میزان کافی مرغ: یک عدد کامل گلپر: یک قاشق مربا خوری طرز تهیه: 1. گردوها را آسیاب کرده و پیاز رنده شده نمک وفلفل و رب آلوچه و گلپر را با هم مخلوط میکنیمو بعد داخل شکم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کویی خورش
مواد لازم: عدس خرما کدو حلوایی گردو طرز تهیه: 1. ابتدا کدو را پوست گرفته، به قطعات ریز خرد نموده و با مقداری آب میپزند. عدس را نیزقبلاً آبپز کرده و به همراه کدوی پخته، با هاون یا گوشت کوب میکوبند تا کاملاً له شود. 2. سپس گردوی سابیده شده را به همراه زردچوبه و روغن به مواد اضافه نموده …
بیشتر بخوانید »