فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی مواد لازم پاستا نواری یا فتوچینی 1 بسته گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز متوسط 1 عدد پودر نان 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم تخم مرغ 1 عدد برای سس: پیاز متوسط 1 عدد خامه صبحانه یک بسته قارچ (در صورت تمایل) روغن به میزان لازم طرز …
بیشتر بخوانید »مطالب خواندنی
طرز تهیه ی فتو چینی با سبزیجات
فتو چینی با سبزیجات مواد اولیه فتوچيني 300 گرم خامه 200 گرم ريحان 50 گرم جعفري 25 گرم پنيرپيتزا 100 گرم هويج يك عدد كدو يك عدد نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم طرز تهيه 1. فتوچيني از انواع پاستاست و طرفداران زيادي دارد. اين فتوچيني سبزيجات بسيار خوشمزه است و مواد لازم کمي هم نياز دارد. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فتوچینی رژیمی
مواد لازم برای 3 نفر فتوچینی یا ماکارونی نواری 250 گرم سیر 5 حبه کدو سبز بلند 3 عدد هویج بلند 3 عدد روغن زیتون 1 ق غ نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده شده مغر تخمه آفتابگردان 2 ق غ طرز تهیه 1. هویج ها و کدو ها را پوست گرفته و با پوست کن به صورت نوار های …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فتوچینی ایتالیایی
مواد لازم پیاز خرد شده=۱ عدد کدو سبز=۱ عدد قارچ خرد شده=۱ لیوان هویج خرد شده=نصف لیوان سینه مرغ =۱ عدد فلفل دلمه خرد شده=۱ عدد روغن زیتون=به مقدار لازم پنیر خامه ای نرم=۲ قاشق غذاخوری خامه=نصف لیوان ماکارونی فتوچینی =۴۰۰ گرم نمک و فلفل=به مقدار لازم طرز تهیه 1. پیاز را به همراه روغن زیتون در ماهیتابه تفت دهید. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فتوچینی با سس سیر و ریحان
مواد لازم (برای ۵نفر) فتوچینی یک بسته ژامبون ۱۰۰گرم گوجه فرنگی ۲عدد پیاز یک عدد سیر ۲حبه مایونز ۲قاشق خامه ۱۰۰گرم ریحان به میزان دلخواه نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم کره به میزان لازم طرز تهیه 1. یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی شعله بگذارید تا آب آن به جوش بیاید. سپس فتوچینیها را در …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پاستا با مرغ و سس آلفردو
مواد لازم پاستا 500 گرم كره نیم پیمانه سینه مرغ 300 گرم (پخته و تكه تكه شده) جعفری اندكی برای تزئین نمك و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه 1. در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک گوشت گاو
مواد لازم: گوشت گاو سیب زمینی هویچ زنجبیل پیاز سس شیرین (نوعی سس شیرین که از آرد مخمر شده درست می شود) سس گوجه فرنگی نشاسته نبات نمک روغن دستور پخت: 1- گوشت گاو را خرد می کنیم و می گذاریم تا به مدت پنج دقیقه در آب داغ بپزد و خون آن خارج شود. 2- سیب زمینی، هویچ، زنجبیل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كرم پوست پسته
كرم پوست پسته مواد لازم: خامه فرمگرفته: 350 گرم شیرعسلی: 75 گرم زرده تخممرغ: پنج عدد وانیل: یك قاشق چایخوری پودر پسته: 125 گرم ژلاتین: 10 ورق مربای پوست پسته: 150 گرم شكر: 75 گرم روش تهیه: 1. ابتدا زردههای تخممرغ، شكر و وانیل را با هم میزنیم تا پف كنند، شیر عسلی را به مواد اضافه كرده و هم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پیش غذاهای ایتالیایی
کراستینی پنیر و انار: این پیش غذا هم بسیار ساده و در عین حال هیجان انگیز و قشنگه! از اون جهت میگم پیش غذای قشنگ که رنگ قرمز دانههای انار روی زمینه سفید پنیر و پستههای سبز واقعا استثنایی میشه. مواد لازم برای درست کردن این کراستینی خیلی ساده است. پنیر فتا٬ انار دانه شده٬ پسته خلال و نان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پتاژ كدو حلوايي
پتاژ كدو حلوايي مواد لازم: كدو حلوايي:300 گرم، مكعبي خردشده پياز: يك عدد، متوسط سيبزميني:يك عدد، متوسط هويج:يك عدد، متوسط آب مرغ (استاك مرغ):يك ليتر پودر پاپريكا: يك قاشق مرباخوري روغن زيتون:سه قاشق غذاخوري آب ليموي تازه:يك قاشق غذاخوري زردچوبه، نمك و فلفل:به ميزان لازم خامه صبحانه و جعفري:براي تزئين روش تهيه: 1. پياز، سيبزميني و هويج را نگيني خرد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كته تره فرنگی
كته ترهفرنگی مواد لازم: برنج: 500 گرم سینه مرغ: یك عدد کامل ماست شیرین: یكونیم لیوان تره فرنگی: 500 گرم خامه صبحانه: 100 گرم آرد: یك قاشق چایخوری نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم كره و روغن مایع و نمك: به میزان لازم زعفران آب كرده: به میزان لازم روش تهیه: 1. ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان كرده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارتلتِ تافی و سیب
• تعداد: 24 نفر • زمان آماده سازی: 25 دقیقه • زمان پخت: 18 دقیقه مواد لازم 425 گرم خمیر پای دو عدد سیب زرد خرد شده و پوست کنده نصف پیمانه تافی خرد شده ¼ پیمانه شکر قهوه ای دو قاشق غذاخوری کره آب شده 1/8 قاشق چایخوری نمک پودر قند طرز تهیه 1. فر را با دمای 375 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت پنیر و سبزی
مواد لازم: تخم مرغ : 9 عدد نمک : 1/2 قاشق چایخوری آب جوش : یک قاشق سوپخوری آرد : 180 گرم کره ذوب شده : 70 گرم رنگ سبز خوراکی : به میزان لازم رولت پنیر و سبزی مواد میانی پنیر خامه ای : 500 گرم سبزی معطر خرد شده : 2 قاشق سوپخوری گردو : 100 گرم دستور …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کمپوت گلابی
مواد لازم 3 کیلوگرم گلابی دو قاشق غذاخوری آب لیموترش 21/4 پیمانه (510 میلیلیتر) شکر 51/4 پیمانه (1.5 لیتر) آب طرز تهیه 1. آماده کردن شیشه شیشه ها و در آنها را با آب داغ بشویید و تمیز کنید تا کاملا تمیز و ضدعفونی شوند. به خوبی آنها را آب بکشید و خشک کنید. 2. استرلیزه کردن در شیشه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ترفند های پخت کیک خانگی
ترفند های پخت کیک خانگی 1. مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است. 2. میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است. 3. دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است. 4. هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است. 5. کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است. 6. بکینگ پودر مورد استفاده کم یا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ پنیر و ماءالشعیر
• تعداد: 10 نفر • زمان تهیه: 25 دقیقه • زمان پخت: 30 دقیقه مواد لازم 1.5 پیمانه پنیر رنده شده چدار 1 ¼ پیمانه پنیر چدار سفید رنده شده ¼ پیمانه کره نصف پیمانه پیاز خرد شده نصف پیمانه هویج خرد شده ¼ پیمانه پیازچه خرد شده دو حبه سیر رنده شده نصف پیمانه آرد کامل نصف قاشق چایخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سان شاین ویژه
مواد اولیه : بستني ميوهاي – سه اسكوپ موز – يك عدد سيب – نيم عدد هلو – يك عدد آناناس – دو حلقه ترافل رنگي – به ميزان لازم ژله سه رنگ – به ميزان لازم طرز تهیه ی سان شاین طرز تهيه : ابتدا ژله را در ظرف ريخته و بعد ميوهها را به صورت حلقهاي خرد كرده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کباب شکم پر
طرز تهیه کباب شکم پر فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند. طرز تهیه کباب شکم پر مواد لازم: نان ساندویچ 6 تکه (حبه شده) کره 6 قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سس هزار جزیره خانگی
مواد لازم ساقه کرفس / 2 عدد پیازچه / 50 گرم جعفری (ریز خرد شده) / یک قاشق غذاخوری خیارشور (چرخ شده) / یک سوم پیمانه تخم مرغ آب پز / 2 عدد سس مایونز / 2 پیمانه روغن زیتون / یک پیمانه سرکه سفید / یک چهارم پیمانه فلفل قرمز / یک سوم پیمانه نمک / به میزان لازم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مافین شكلات با كرم نوتلا
مواد لازم: آرد: 230 گرم پودر كاكائو: 60 گرم تخممرغ: دو عدد روغن مایع: 125 میلیلیتر (نصف لیوان) آب جوش: 250 میلیلیتر خامه صبحانه: یك قاشق غذاخوری پر بیكینگ پودر: یك قاشق چایخوری شكر: 200 گرم پودر فندق: 75 گرم مواد لازم برای تهیه كرم پنیر: پنیر خامهای بدون نمك:300 گرم نوتلا: پنج قاشق غذاخوری روش تهیه: 1. ابتدا تمامی …
بیشتر بخوانید »