آخرین خبرها

طرز تهیه کال کباب غذای گیلانی

طرز تهیه کال کباب غذای گیلانی “

مواد لازم

بادنجان يك و نيم كيلوگرم

گردو ساييده 300 گرم

انار ترش دانه‌‌شده يك پيمانه

چوچاق (سبزي محلي) دو قاشق سوپخوري

سير چهار حبه

نمك و فلفل به ميزان لازم

url - طرز تهیه کال کباب غذای گیلانی
کال کباب

طرز تهيه کال کباب

ابتدا بادنجان‌ها را روي شعله گاز يا زغال كبابي كنيد. سپس پوست آن را جدا كرده و بكوبيد تا له شود. بعد گردوها را آسياب كرده با بادنجان مخلوط كنيد. انار را با چوچاق و سير آسياب كنيد و به مخلوط بالا بيفزاييد و در انتها نمك و فلفل اضافه كرده و يك دور كامل ميكس و با برنج سرو كنيد.

نكته :براي اين‌كه ميزان ترشي غذا كم شود مي‌توان يك تا دو قاشق سوپخوري از انار آن كم كنيد.مي‌توان گردو را تا حدي كه دندان‌گير باشد آسياب كرد.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *