آخرین خبرها

تغذیه

در اینج به خواص انواع میوه ها و سبزیها و گیاهان دارویی و …می پردازیم.

خواص پسته

اشنایی با خواص پتسته

تغذیه > خواص پسته » آشنایی با خواص خوراکی‌ها » باتوجه به اینکه بهترین نوع پسته جهان در کشور ما وجود دارد، ایران یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان مهم پسته در جهان به حساب می‌آید. پسته نه تنها در 2‌ نوع خام و بو داده از جمله اجزای مهم آجیل‌های شور و شیرین است، بلکه نوع تازه آن نیز – که …

بیشتر بخوانید »

راهکارهای لاغری

rejem

برنامه هاي غذايي که بايد بنويسيد،بر چسب هاي غذايي که بايد بخوانيد، پروتئين، چربي، کربوهيدرات هايي که بايد به سبد غذايي خود اضافه کنيد، همه اين کارها به راحتي قابل عمل مي‌‌باشند. از اين رو با انجام چند تاکتيک زير مي‌‌توانيد به راحتي وزن کم کنيد. به زودي رژيم غذايي شما راه درست خوردن شما خواهد شد. 1- هميشه دسر …

بیشتر بخوانید »

عمر طولانی با این مواد

banna

1-سیب :محتويات: سيب سرشار از آنتي اکسيدان هايي مثل کورستين است.همچنين حاوي فيبرهاي قابل حل مثل پکتين مي باشد. اثرات آن روي سلامتي: کورستين که يکي از بهترين آنتي اکسيدان ها به شمار ميرود،از ابتلا به سرطان و از لخته شدن خون جلوگيري مي کند. پکتين نيز سطح کلسترول خون را پايين مي آورد و سموم سرطان زا را از …

بیشتر بخوانید »

هله هوله

هله هوله

هرگز نگذارید گرسنگی بر شما غلبه کند؛ چرا که در این صورت قند خون شما افت می‌کند و تمایل به خوردن چیزی پیدا می‌کنید که قند خونتان را بالا ببرد؛ بنابراین به دنبال شیرینی‌جات یا غذاهای پرکالری می‌گردید.

بیشتر بخوانید »

توصیه های سلامتی برای نوروز

توصیه

ممكن است در ايام تعطيلات عيد، دسترسي شما به داروخانه‌هاي روزانه به دليل تعطيلي آنها مقدور نباشد ولي هميشه داروخانه‌هاي شبانه روزي و برخي داروخانه‌هايي كه ملزم به باز بودن داروخانه به صورت شيفت از پيش تعيين شده‌اند،

بیشتر بخوانید »

خواص سنجد

سنجد

یکی از سینهای سفره هفسین را سنجد تشکیل میدهد . سنجد میوه ای است با خواص داروئی بسیار زیاد در این مقاله با خواص داروئی سنجد آشنا خواهید شد. سِنجـِد گیاهی درختی است از خانواده ی سنجدیان که در آب و هوای معتدل می‌ روید. برگ ‌های باریک و مخملی شکل و میوه‌ هایی قهوه‌ ای رنگ و خوراکی دارد …

بیشتر بخوانید »

خواص درمانی میوه چغاله بادام

خواص چغاله بادام

 چغاله بادام یکی از میوه‌های نوبر فصل بهار و در واقع میوه درخت بادام است که قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک‌های ظریف بوده و داخل آن روکش سفید و نرمی وجود دارد که مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری می‌کند. در این حالت میوه بادام کاملا رشد نکرده و کال است که با …

بیشتر بخوانید »

برنامه ای برای عضلات شکم

برنامه ای برای عضلات شکم

هرچند این مطلب مکرراً نوشته شده و بارها هم خوانده شده، اما چیزی از اهمیت آن کاسته نشده است: اگر می‌خواهید فقط کمی تمرین شدید انجام دهید، آن تمرین را به میان تنه خود اختصاص دهید. شکم مردان زیادی خارج از کنترل شده و به‌خاطر چربی زیاد برآمده گشته و خطر مشکلات جسمانی جدی را در آنها افزایش داده است. …

بیشتر بخوانید »

سوسیس و کالباس نخورید

کالباس

از مرغ فروش می خواهید که مرغ را پاک کند و تمام پوست و آشغال و چربی و دل و روده آنرا بگیرد. او هم این کار را می کند و زواید را در پاتیلی میریزد و مرغ پاک کرده را به بیش از دو برابر قیمت به شما می فروشد.

بیشتر بخوانید »

خواص داروئی آوکادو

خواص داروئی اوکادو

آووکادو درختی است که ارتفاع آن به حدود 6 متر می رسد و درقسمت های گرم آمریکا و برزیل و غرب هندوستان پرورش می یابد . منشاء آووکادو آمریکای جنوبی بوده که از آنجا به نواحی دیگر دنیا راه یافته است . برگهای این درخت ضخیم و سبز و گلهای آن کوچک و سبز رنگ است . میوه آن مانند …

بیشتر بخوانید »

روشهای برای جلوگیری از پر خوری

چاقی

گرسنگی، احساسی ناخوشایند است که بروز نابهنگام آن باعث بر هم خوردن تمرکز می شود. این اتفاق معمولاً در افراد تحت رژیم غذایی بیشتر رخ داده و اختلال در تمرکز را در آنان جدی تر می کند. قبل از پیروی کامل از رژیم جدید غذایی و مصرف نکردن برخی مواد خوراکی ابتدا باید جایگزین هایی برای آن مواد در نظر …

بیشتر بخوانید »

جبران کم خونی دختران

کم خونی

فقر آهن یکی از شایع‌ترین اختلالات تغذیه‌ای در کشورهای در حال توسعه و مهم‌ترین علت کم ‌خونی تغذیه‌ای در کودکان و زنان در سنین باروری است که با ایجاد گلبول‌های قرمز کوچک و کاهش مقدار هموگلوبین سبب کاهش توان جسمی و روانی فرد و حتی افزایش میزان مرگ و میر و ابتلا به بیماری‌ها می‌شود. جذب آهن غذا ، اغلب …

بیشتر بخوانید »

کنترل سرطان با سویا

کنترل سرطان با سویا

سویا یک پروتئین گیاهی کامل است که بهتر است در دوران قبل از بزرگسالی استفاده شود که نقش به سزایی در پیشگیری از سرطان پستان دارد. سرطان بيماري سلول‌هاي بدن است. تقسيم غير طبيعي سلول‌ها عملكرد بافت‌ها را مختل مي‌كند و گاهي در سراسر اندام‌هاي بدن پخش مي‌شود. اين سلول‌ها ممکن است تشکيل تومور دهند. تومورها مي‌توانند خوش‌خيم (غير سرطاني) …

بیشتر بخوانید »

با این میوه لاغر شوید

سیب و لاغری

با این میوه لاغر شوید : مصرف روزانه‌ی یک عدد سیب باعث لاغری می‌شود بر اساس نتایج تحقیقاتی که روی زنان 45 تا 67 سال انجام گرفته است مصرف روزانه یک عدد سیب به کاهش وزن کمک می‌کند و میزان کلسترول مضر را کاهش می‌دهد. با این میوه لاغر شوید براساس تحقیقات محققان دانشمندان امریکایی، مصرف روزانه یک عدد سیب …

بیشتر بخوانید »

پیازچه مانع کم خونی

پیازچه و کم خونی

پیازچه علاوه بر غذا به چای، سرکه، عسل، سیر و زنجبیل نیز افزوده می شود.خاصیت دارویی آن در قسمت ساقه است و خاصیت خلط آور ،ضد باکتریایی و ضد قارچی دارد. ساقه سفید آن حاوی میزان بالایی گلوکز است که برای بدن مفید است.

بیشتر بخوانید »

فواید برنج برای سلامتی

برنج

برنج دارای فوائد بسیار زیادی برای سلامتی بدن می باشد . از جمله آنکه : دارای ویتامین B1 بوده از اسهالهای خونی جلوگیری میکند . در سلامتی قلب و عروق نقش بسزایی دارد . در پیشگیری از سرطان ایفای نقش میکند و … با دانشنامه تی تیل همراه باشید برای اشنایی با خواص بی نظیر برنج فواید برنج برای سلامتی …

بیشتر بخوانید »

کاهش افسردگی با ویتامین D

ویتامین د

پژوهشگران دريافتند: ميزان بالاتر ويتامين d به طور چشمگيري خطر ابتلا به افسردگي را به ويژه در ميان افرادي که سابقه افسردگي دارند، کاهش مي‌دهد. دکتر «شروود براون» استاد روانپزشکي دانشگاه تگزاس و همکارانش با مطالعه بر روي 12 هزار و 600

بیشتر بخوانید »

ویتامینهایی برای مردان

ویتامین

در این مقاله به معرفی برخی از ویتامینها مانند ویتامین ب , ویتامین دی, منیزیم, سلنیوم, امگا 3 پرداخته خواهد که در رژیم غذایی مردان اید گنجانده شود . بسیاری از غذاهایی که ما روزانه از آنها استفاده می‌کنیم حاوی ویتامین‌های مختلف و مواد معدنی هستند که برای بدن لازم و ضروری اند.این ویتامین ها هر کدام دارای ویژگی‌های خودشان …

بیشتر بخوانید »

آشنایی با گیاه اسفناج

اسفناج

در این مقاله به معرفی گیاه اسفناج , کلیات گیاه شناسی درباره اسفناج , انواع اسفناج , ترکیبات شمیایی اسفناج , خواص دارویی و درمانی اسفناج و مضرات استفاده از اسفناج خواهیم پرداخت .با دانشنامه تی تیل همراه باشید . اسفناج گیاه بومی ایران است و از اوائل قرن اول میلادی کم کم به نقاط دیگر دنیا راه یافت . …

بیشتر بخوانید »