آخرین خبرها

دستور پخت اسنک سیب زمینی

دستور پخت اسنک سیب زمینی ” اسنک سیب زمینی یک ساندویچ لذیذ برای وعده غذایی می باشد در این مطلب دستور طبخ و مواد اولیه برای تهیه اسنک سیب زمینی آورده شده است لذا با دانشنامه تی تیل همراه باشید.

snake sibzamini - دستور پخت اسنک سیب زمینی
tarze tahae snake sibzamini

دستور پخت اسنک سیب زمینی

سینه مرغ بی استخوان 200 گرم (برش خورده به صورت نواری باریک)

سیب زمینی 2 عدد متوسط (آب پز و رنده شده)

پیاز 1 عدد متوسط

نان تست 16 ورق

گوجه فرنگی 2 عدد متوسط (برش حلقه ای خورده)

پیتزا گودا 8 ورق

سیر 2 حبه(رنده شده)

پنیر پیتزا به مقدار لازم (رنده شده)

نمک، فلفل، زردچوبه، کره به مقدار لازم

اسنک

طرز تهیه:

* در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.

* برش‌های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید.

* مواد را مدام هم بزنید و 7-10 دقیقه در همین وضعیت تفت دهید.

* بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.

* در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

* سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.

* طبق روشی که قبلاً گفته شد، سطح خارجی نان‌ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی 8 ورق از نان‌های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، 8 ورق دیگر از نان‌های تست را روی نان‌های آماده قرار دهید و اسنک‌ها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند.

* بعد آن‌ها را به مدت 3 تا 6 دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.

* این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو می‌شود.

نکته

* مقدار هر دو نوع پنیر کاملاً سلیقه ای است و شما می‌توانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید.

* به عنوان جایگزین پنیر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) می‌توانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.

* برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آب‌لیمو و زعفران مزه دار کنید.

منبع: آشپز ایرانی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *