گوشه کالباس و قارچ ” طرز تهیه ساندویچ گوشه کالباس و قارچ را در این آموزش آشپزی در سایت تی تیل برایتان در نظر گرفته ایم برای اطلاع از طرز تهیه و مواد اولیه ساندویچ کالباس و قارچ دانشنامه تی تیل را همراهی کنید.
مواد لازم گوشه کالباس و قارچ :
قارچ 30گرم
آب لیموی تازه 1 ق چایخوری
کالباس 30 گرم
پنیر چدار رنده شده 80گرم
پیازچه خرد شده 1 شاخه
جعفری خرد شده ا ق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
کره 1 ق سوپخوری
نان تست 4 ورق
طرز تهیه گوشه کالباس و قارچ
قارچها را خرد کرده به آن آب لیمو اضافه کنید سپس کالباس را خرد نموده به همراه پنیر پیازچه جعفری نمک و فلفل به مواد فوق اضافه کنید . کره را روی دو عدد از نان مالیده و مقداری از مواد آماده شده را روی آن بریزید سپس نان دیگری را روی آن قرار دهید و به مدت سه دقیقه در ساندویچ تستر قرار دهید .