آخرین خبرها

گوشه کالباس و قارچ

گوشه کالباس و قارچ ” طرز تهیه ساندویچ گوشه کالباس و قارچ را در این آموزش آشپزی در سایت تی تیل برایتان در نظر گرفته ایم برای اطلاع از طرز تهیه و مواد اولیه ساندویچ کالباس و قارچ دانشنامه تی تیل را همراهی کنید.

kalbas va gharch - گوشه کالباس و قارچ

مواد لازم گوشه کالباس و قارچ :

قارچ 30گرم

آب لیموی تازه 1 ق چایخوری

کالباس 30 گرم

پنیر چدار رنده شده 80گرم

پیازچه خرد شده 1 شاخه

جعفری خرد شده ا ق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

کره 1 ق سوپخوری

نان تست 4 ورق

طرز تهیه گوشه کالباس و قارچ

قارچها را خرد کرده به آن آب لیمو اضافه کنید سپس کالباس را خرد نموده به همراه پنیر پیازچه جعفری نمک و فلفل به مواد فوق اضافه کنید . کره را روی دو عدد از نان مالیده و مقداری از مواد آماده شده را روی آن بریزید سپس نان دیگری را روی آن قرار دهید و به مدت سه دقیقه در ساندویچ تستر قرار دهید .

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *