نقد و بررسی
خوشمزه - 3.5
3.5
نیم کیلو گرم بادمجان پوست کنده، قطعه قطعه
1/3 فنجان پودر سوخاری
1/3 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
1/2 قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
اسپری روغن گیاهی پخت و پز
طرز تهیه:
ابتدا سس مایونز با پیاز مخلوط می کنیم و هم می زنیم.
سپس سس را روی دو طرف بادمجان ها به طور مساوی پخش می کنیم. در یک ظرف جداگانه آرد سوخاری، پنیر
و ادویه را با هم ترکیب می کنیم و بادمجان ها را داخل ظرف گذاشته و به خوبی آرد سوخاری روی آنها می زنیم.
حالا بادمجان ها را در ظرف قرار داده و کمی روغن گیاهی روی آنها اسپری می کنیم.
بادمجان ها را به مدت 12 دقیقه با حرارت 230 درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم سپس بادمجان ها را بیرون
آورده و بر می گردانیم و دوباره به مدت 12 دقیه داخل فر قرار می دهیم.