مواد لازم:
روغن گیاهی: 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خردشده: 1 عدد
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
سس تند یا عادی گوجه فرنگی: 1 فنجان
پودر آویشن: 1 قاشق چایخوری
چیپس: 35 گرم
کنسرو ذرت (بدون آب): 300 گرم
کنسرو لوبیا قرمز: 300 گرم
خمیر پیتزا: 2 عدد
پنیر رنده شده: 1 فنجان
خامه سفت: نصف فنجان
برای روی پیتزا:
پیاز: نصف پیاز
کدو سبز بزرگ: 2 عدد
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
خامه سفت: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا روغن را در ماهی تابه داغ کنید و پیاز و گوشت چرخ کرده را تفت دهید و آنقدر هم بزنید تا گوشت قهوه ای شود. در ادامه سس گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید تا چند دقیقه بدون درب بپزد. پس از گذشت این مدت اجاق را خاموش کنید و چیپس ذرت و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد خمیرهای پیتزا را در کف سینی فر بگذارید و روی آن ها را با مخلوط آماده شده کاملا بپوشانید و پنیر رنده شده را هم رویش بپاشید. سینی را به مدت 15 دقیقه در فر، با حرارت بالا بگذارید، تا زمانی که کاملا قهوه ای و برشته شود. فلفل سبز و پیاز را کاملا چرخ کرده و آب لیمو و خامه را به آن اضافه کنید. در مرحله آخر مخلوط آماده شده را روی پیتزای داغ بریزیدو با بقیه خامه تزیین کنید.