سوسيس مرغ
چي لازم دارم؟
گوشت چرخ كرده مرغ (فيله): 400 گرم
تخممرغ: یک عدد
آب سرد: 5 قاشق غذاخوري
روغن: 3 قاشق غذاخوري
پودر تخم گشنيز: یک قاشق چایخوری
نمك: یکدوم قاشق غذاخوري
فلفل سياه: یکدوم قاشق چايخوري
پودر شنبليله خشك: یکهشتم قاشق چایخوری
پودر سير: یکچهارم قاشق چايخوري
شيرخشك: 3 قاشق غذاخوري
پودر نشاسته: 4 قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل: یکچهارم قاشق چايخوري
وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتیمتر
قيف يكبارمصرف: یک عدد
چطور بپزم؟
1- ابتدا همه مواد بالا را در كاسه ريخته خوب مخلوط كرده و ورز ميدهيم.
2- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم ميكنيم.
3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره ميزنيم. اندازه سوسيس ميتواند به دلخواه خودتان باشد.
4- سوسيسها را به مدت 20 دقيقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده وكيوم را جدا كرده و سوسيسهاي نيمپز را داخل روغن سرخ ميكنيم.
فوت كوزهگري: ميتوانيم 3 قاشق غذاخوري پنير پيتزا و 2 قاشق غذاخوري فلفل دلمهاي ريز شده به آن اضافه كنيم.
منبع : برترین ها