طرز تهیه کلوچه لقمه ای – کیک فندقی
مواد لازم برای ۴۸ عدد کلوچه فندقی :
کره نرم – ۲۲۶گرم
شکر – یک و نیم پیمانه
تخم مرغ – یک عدد
وانیل – کمی
آرد – ۲پیمانه
جوش شیرین – نصف قاشق چای خوری
نمک – یک چهارم قاشق چای خوری
فندق ریز خرد شده – نصف پیمانه
طرز تهیه کلوچه فندقی :
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.
آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.
خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.
ارزش غذایی هر یک عدد :
کالری : ۸۰
چربی : ۵ گرم
کلسترول : ۱۵ میلی گرم
سدیم : ۶۰ میلی گرم
کربوهیدرات : ۸ گرم
پروتئین : یک گرم
منبع : پرشین وی