آخرین خبرها

یه عصرونه خوشمزه با کیک لقمه ای _ کیک فندقی

طرز تهیه کلوچه لقمه ای – کیک فندقی

zylky6q62q1eq6x09dej 300x233 - یه عصرونه خوشمزه با کیک لقمه ای _ کیک فندقی

مواد لازم برای ۴۸ عدد کلوچه فندقی :

کره نرم  – ۲۲۶گرم
شکر – یک و نیم پیمانه
تخم مرغ – یک عدد
وانیل – کمی
آرد – ۲پیمانه
جوش شیرین – نصف قاشق چای خوری
نمک – یک چهارم قاشق چای خوری
فندق ریز خرد شده – نصف پیمانه

 
طرز تهیه کلوچه فندقی :

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.

کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.

آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.

خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

ارزش غذایی هر یک عدد :

کالری : ۸۰
چربی : ۵ گرم
کلسترول : ۱۵ میلی گرم
سدیم : ۶۰ میلی گرم
کربوهیدرات : ۸ گرم
پروتئین : یک گرم

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *