چی لازم داریم…
پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری
آب: 90 میلی لیتر
شکر: 220 گرم
آب سیب: 90 میلیلیتر
آبلیمو تازه: یک قاشق چایخوری
پوست لیمو رندهشده: یک قاشق چایخوری
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم.
چطوری درست کنیم:
1. پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بنماری آن را حل کنید. شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید و به مدت 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود، طوریکه مواد تغییر رنگ ندهد.
2. مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین حلشده، آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. رنگ سبز را هم اضافه کنید و مواد را در قالب بریزید و به مدت 12ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
3. حالا میتوانید پاستیلها را از قالب خارج کرده و در صورت تمایل در مخلوط شکر و پودر نارگیل بغلتانید.
منبع : برترین ها