مواد لازم:
– کره دو سوم پیمانه
– پودر قند یک پیمانه
– آرد سفید گندم یک پیمانه
– بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
– تخم مرغ یک عدد
– زنجبیل دو قاشق مرباخوری
– وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
– پودر پسته به میزان لازم
روش تهیه:
– فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سفید شود.
– وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه نمایید و بزنید تا سفید و کش دار شود.
– سپس زنجبیل و بیکینگ پودر و آرد را اضافه نموده و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.
– بعد خمیر را پهن نموده و قالب بزنید.
– در نهایت خمیرهای قالب زده شده را در سینی قرار دهید و روی هر شیرینی را با برس، سفیده تخم مرغ بمالید و روی آن کمی پودر پسته بپاشید و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
– بعد از خنک شدن از سینی خارج نموده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
منبع : آلامتو