آخرین خبرها

طرز تهیه ی سس عسل و بالزامیک

a136432110364102a 300x200 - طرز تهیه ی سس عسل و بالزامیک

مواد لازم گردوی بوداده با طعم مریم گلی :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
کره
دو قاشق غذاخوری
100 گرم / 737 کالری
مریم گلی خرد شده
1.5 قاشق غذاخوری
نامشخص
گردو
5 پیمانه
100 گرم / 688 کالری
سفیده تخم مرغ هم زده
یک عدد
100 گرم / 147 کالری
شیره افرا
یک قاشق غذاخوری
نامشخص
شکر قهوه ای
¼ پیمانه
100 گرم / 362 کالری
شکر سفید
¾ پیمانه
100 گرم / 394 کالری
نمک دریایی
به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالری

روش تهیه گردوی بوداده با طعم مریم گلی :

*. در یک تابه متوسط، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. مریم گلی خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند و عطر آنها در بیاید. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ را هم بزنید. گردو را اضافه کنید و هم بزنید. شیره افرا و کره را بیفزایید. شکر را اضافه کنید و آنها را تا زمانی هم بزنید که هم سطح گردوها را بپوشانند.

*. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید. گردوها را روی آن پهن کنید. نمک دریایی روی آنها بپاشید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. هر ده دقیقه یکبار آنها را هم بزنید. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.این گردوها را با بستنی مورد علاقه خود سرو کنید.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *