طرز تهیه ی سس عسل و بالزامیک
شنبه , 21 جولای 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی سس عسل و بالزامیک

طرز تهیه ی سس عسل و بالزامیک

a136432110364102a

مواد لازم گردوی بوداده با طعم مریم گلی :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
کره
دو قاشق غذاخوری
100 گرم / 737 کالری
مریم گلی خرد شده
1.5 قاشق غذاخوری
نامشخص
گردو
5 پیمانه
100 گرم / 688 کالری
سفیده تخم مرغ هم زده
یک عدد
100 گرم / 147 کالری
شیره افرا
یک قاشق غذاخوری
نامشخص
شکر قهوه ای
¼ پیمانه
100 گرم / 362 کالری
شکر سفید
¾ پیمانه
100 گرم / 394 کالری
نمک دریایی
به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالری

روش تهیه گردوی بوداده با طعم مریم گلی :

*. در یک تابه متوسط، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. مریم گلی خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند و عطر آنها در بیاید. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ را هم بزنید. گردو را اضافه کنید و هم بزنید. شیره افرا و کره را بیفزایید. شکر را اضافه کنید و آنها را تا زمانی هم بزنید که هم سطح گردوها را بپوشانند.

*. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید. گردوها را روی آن پهن کنید. نمک دریایی روی آنها بپاشید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. هر ده دقیقه یکبار آنها را هم بزنید. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.این گردوها را با بستنی مورد علاقه خود سرو کنید.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی سس عسل و بالزامیک
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *