موادلازم +جو معمولی= 100 گرم + نخود= 70 گرم + لوبیا= 70 گرم + برنج= 2 قاشق غذاخوری + عدس= 70 گرم + سبزی آش= (تره ، جعفری، گشنیز، اسفناج ، شوید) 500 گرم
پیاز داغ= 2 قاشق سوپ خوری
سیر= 2 حبه
نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا= به میزان لازم
کشک= 100 گرم
عصاره قلم =1 پ
سیر= 2 حبه
نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا= به میزان لازم
کشک= 100 گرم
عصاره قلم =1 پ
طرز تهیه
ابتدا جو و برنج را در ظرفی کاملاً می پزیم، سپس نخود و لوبیا را نیز در ظرفی دیگر پخته و عدس را نیز می پزیم بعد آنها را با هم ترکیب نموده سبزی و عصاره قلم و سیر رنده شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم کاملاً جا افتاده شود در این فاصله 3/2 از پیاز داغ را نیز داخل آش ریخته و بعد از آنکه کاملاً پخته و جا افتاده شد (در این بین باید کاملاً هم زده شود که ته نگیرد) داخل ظرف ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین می کنیم