آخرین خبرها

افزایش طول عمر با خوردن آجیل

ٍپژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که کسانی که هر روز مشتی از دانه های آجیلی می خورند، کمتربا خطر مرگ روبرو می شوند. فرقی هم نمی کند دانه زمینی باشد یا درختی. کسی که ۵ بار در هرهفته از بادام زمینی گرفته تا پسته و گردو و بادام درختی می خورد، بر طول عمر خود می افزاید.

300x251 - افزایش طول عمر با خوردن آجیل

افزایش طول عمر با خوردن آجیل

این نظر یینگ بائو عضو بخش پزشکی دانشگاه هاروارد است که می گوید او و همکارانش دو پژوهش را که از سال۱۹۸۰ شروع شده و تا سه دهه ادامه داشته است، بررسی کرده اند. در این پژوهش ها که وضع سلامت ۷۶ هزار زن و ۴۲ هزار مرد را زیر نظر داشته میزان استفاده اعضای دو گروه از دانه های آجیلی بررسی شده است.

از این دو پژوهش نتیجه شده است که کسی که مرتب دانۀ آجیلی می خورد ، احتمالاً تا ۳۰ سال بر عمر خود می افزاید و با مصرف روزانه آجیل تا ۲۰ درصد از احتمال روبرو شدن با مرگ می کاهد.

یینگ بائو می گوید مصرف حداقل یک مشت آجیل به صورت ۵ بار در هفته، تا ۲۹ درصد از خطر ابتلا به حملۀ قلبی و ۱۱ درصد ازمرگ براثر سرطان می کاهد.

در پژوهش هایی که پیشترانجام شده، مصرف دانه های آجیلی با کاهش خطر ابتلا به نوع دوّم بیماری قند، سرطان رودۀ بزرگ، سنگ کیسه صفرا و ورم روده مرتبط شناخته شده است.

دانه های آجیلی سرشار از پروتئین مرغوب، ویتامین ها، املاح و شماری دیگر از مواد سودمند شیمیایی اند که همگی خاصیت ضد التهابی و ضد سرطانی دارند و به ویژه برای قلب نقش تقویتی – حمایتی ایفا می کنند.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *