سس ایتالیایی پستو ( ریحان ) Pesto
مواد لازم :
ریحان 100 گرم پاک شده
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
استاک مرغ به میزان کافی
پنیر پارمزان پودر 5 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل کمی
سیر دو حبه
بادام کاج یا مغزبادام معمولی 3 قاشق غ
لیمو ترش یکعدد
طرز تهیه : مواد بالا رو با هم توی مخلوط کن میکس کنین . میزان رنگ سبز این سس به مقدار ریحان بستگی داره . و نیز هرچقدر مقدار روغن زیتون بیشتر باشه مایه سس شل تر میشه . در صورتی که سس سفت بود و خواستیم از روغن زیتون کمتری برای رقیقتر کردن سس استفاده کنیم میتوانیم از استاک مرغ استفاده کنیم .از این سس برای انواع پاستا های فرمی و اسپاگتی میشه استفاده کرد . اون رو باید در انتها روی غذاها ریخت وپس از بخار دادن به صورت گرم استفاده کرد .به صورت سرد هم میشه با خوراکهای گوشتی مصرف کرد و روی سالادها و اردوور ها استفاده کرد
نکات : موقع استفاده به صورت گرم ، نباید رنگ سبز اون تغییر کنه .
در عنوان مقاله از کلی گویی بپرهیزید .
مثلا بایستی به جای ” انواع سس پاستا ”
می نوشتید ” سس ایتالیایی پستو ( ریحان ) Pesto ”
تصویر شاخص برای نوشته برگزینید.
سلام ممنون از راهنماییتون . تصویر شاخص رو چطور میتوم انتخاب کنم ؟
پیدا کردم