آخرین خبرها
images1 - سس ایتالیایی پستو

سس ایتالیایی پستو

 

سس ایتالیایی پستو ( ریحان ) Pesto
مواد لازم :
ریحان 100 گرم پاک شده
روغن زیتون یک چهارم پیمانه

استاک مرغ به میزان کافی
پنیر پارمزان پودر 5 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل کمی
سیر دو حبه
بادام کاج یا مغزبادام معمولی 3 قاشق غ

لیمو ترش یکعدد

 

طرز تهیه : مواد بالا رو با هم توی مخلوط کن میکس کنین . میزان رنگ سبز این سس به مقدار ریحان بستگی داره . و نیز هرچقدر مقدار روغن زیتون بیشتر باشه مایه سس شل تر میشه . در صورتی که سس سفت بود و خواستیم از روغن زیتون کمتری برای رقیقتر کردن سس استفاده کنیم میتوانیم از استاک مرغ استفاده کنیم .از این سس برای انواع  پاستا های فرمی و اسپاگتی میشه استفاده کرد . اون رو باید در انتها روی غذاها ریخت وپس از بخار دادن  به صورت گرم استفاده کرد .به صورت سرد هم میشه با خوراکهای گوشتی مصرف کرد و روی سالادها و اردوور ها استفاده کرد

نکات : موقع استفاده به صورت گرم ، نباید رنگ سبز اون تغییر کنه .16860 l 300x200 - سس ایتالیایی پستو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Reza Vahedi

3 نظر

  1. در عنوان مقاله از کلی گویی بپرهیزید .

    مثلا بایستی به جای ” انواع سس پاستا ”

    می نوشتید ” سس ایتالیایی پستو ( ریحان ) Pesto ”

    تصویر شاخص برای نوشته برگزینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *