آخرین خبرها

زبرا کیک یا کیک گوره خری

123 300x149 - زبرا کیک یا کیک گوره خریزبرا کیک یا کیک گوره خری

سلام دوستان عزیز امیدوارم از دستور کاربردی ومفیدی که براتون قراردادم خوشتون بیاد.

یکی از نکات مهم این دستور
غلظت مناسب مایع کیک هست
که در ادامه دقیق براتون میگم
و مورد دیگه اگر آدم کم حوصله ای هستید
توصیه میکنم دور و بر این کیک نرید
چون آماده کردن مایع شاید ۱۰ دقیقه زمان لازم داشته باشه
ولی اگر بخواید کیک به این ظرافت داشته باشید
باید حدود نیم ساعت با دقت و حوصله کار رو ادامه بدید

اول بریم سراغ مواد موجود در این کیک

1231 300x200 - زبرا کیک یا کیک گوره خری

آرد سفید قنادی (۳ صفر)———— ۳۷۵ گرم یا دو نیم پیمانه

شکر——————۳۰۰ گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر—————۱ قاشق چایخوری
شیر——————۲۵۰ گرم یا یک پیمانه
روغن مایع—————-۲۰۰ گرم یا یک پیمانه
تخم مرغ—————- ۳ عدد
وانیل—————— یک چهارم قاشق چایخوری
……………………
مواد ترکیبی
آرد و پودر کاکائو……….. هر کدام ۱ قاشق غذاخوری (میتونید تا دو قاشق غذاخوری هم از هر کدوم استفاده کنید)
………………..
قالب مورد نظر
قالب گرد با ارتفاع ۷ و دهانه ۲۳
……………………..

مرحله اول—– تخم مرغ و شکر و پودر وانیل رو با همزن بزنید تا به صورت یکنواخت در بیاد

1232 300x200 - زبرا کیک یا کیک گوره خری
مرحله ۲————- روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید

1233 300x200 - زبرا کیک یا کیک گوره خری

مرحله ۳———— شیر رو اضافه کنید و هم بزنید

1234 300x200 - زبرا کیک یا کیک گوره خری

مرحله ۴٫٫٫٫٫٫٫٫٫آرد و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید و به مایع اضافه کنیدو با هم زن مخلوط کنید تا مایع یک دست بشه

1235 300x200 - زبرا کیک یا کیک گوره خری

مرحله ۵٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫مایع رو وزن کنید و دقیقآ به دو قسمت مساوی تقسیم کنید یا پیمانه کنید
که آخر کار یکی از موادتون زیاد نیاد و اینکه غلظت دو مایع یکسان باشه
و به یکی از مایع کیک یک قاشق غذاخوری آرد

1236 300x200 - زبرا کیک یا کیک گوره خری
و به یکی دیگه یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت بشه

1237 300x200 - زبرا کیک یا کیک گوره خری

کف قالب رو کاغذ روغنی پهن کنید
فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید
و یک قاشق از مواد سفید رو دقیقآ در مرکز قالب بریزید

1238 300x200 - زبرا کیک یا کیک گوره خری

1239 300x200 - زبرا کیک یا کیک گوره خری
دو تا قاشق کوچیک کنار دستتون باشه برای تمیز کردن قاشقهای بزرگ که همه یک قاشق کاملا داخل قالب ریخته بشه
یک قاشق مایع کاکائویی رو دقیقآ بریزید در مرکز مایع سفید

12310 300x200 - زبرا کیک یا کیک گوره خری

مرحله بعد یک قاشق مایع سفید در مرکز مایع کاکائویی

12311 300x250 - زبرا کیک یا کیک گوره خری

12312 300x201 - زبرا کیک یا کیک گوره خری

کل مواد کیک..حدود۵۵-۶۰ لایه

یک چاقوی تمیز بردارید و به صورت رفت و برگشت عمیق تا کف قالب روی کیک رو نقش بندازید یعنی چاقو رو کاملا داخل مایع فرو کنید

12313 300x201 - زبرا کیک یا کیک گوره خری12314 300x201 - زبرا کیک یا کیک گوره خری12315 300x201 - زبرا کیک یا کیک گوره خری12316 300x201 - زبرا کیک یا کیک گوره خری

قالب رو در طبقه وسط فر که حالا دیگه حسابی گرم شده بذارید
به مدت ۴۵-۵۰ دقیقه
بازم میگم
این مدت زمان به نسبت فرها متفاوته
بنابراین بعد از گذشت زمان ۴۰ دقیقه در فر رو باز کنید و با یک سیخ چوبی کیک رو تست کنید
اینم نتیجه کار

12317 300x201 - زبرا کیک یا کیک گوره خری

نام:زبرا کیک(کیک راه راه)

مدت زمان تهیه

۴۵ دقیقه آماده کردن مایع و قالب ریزی
۴۵ دقیقه پخت
اندازه قالب….گرد ۲۳ سانتی با ارتفاع ۷
دمای فر 180 درجه سانتیگراد
میزان سرو ۱۰ نفر

مریم گل

4/5 - (3 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی مریم گل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *