آخرین خبرها

شیرینی تر کاکائوی بدون تخم مرغ

56 187x100 - شیرینی تر کاکائوی بدون تخم مرغمواد لازم برای 9 نفر:            آرد: یک پیمانه          شکر: سه چهارم پیمانه      پودر کاکائو: نصف پیمانه        بیکینگ پودر:‌ یک و نیم قاشق چای‌خوری

* سس سیب شیرین نشده: یک سوم پیمانه

روغن کانولا: یک چهارم پیمانه

شیر سویا: دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چای‌خوری سرکه

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.

• درون یک قالب 21*21 سانتی‌متر را چرب کرده و آرد بپاشید.

• مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.

• مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.

• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.

• پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می‌توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.

* طرز تهیه سس سیب:

تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آن‌ها را بگیرید.

سپس آن‌ها را قاچ زده و بشویید.

سیب‌ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب‌ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.

حالا سیب‌ها آماده است. با پشت قاشق، سیب‌های پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.

 

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *